Συνεργασία ETC με το City Unity College

 
Συνεργασία ETC με το City Unity College
Συνεργασία ETC με το City Unity College
tennisnews team Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:06

Μετά την συνεργασία του ETC - Evolving Tennis Coaching και του City Unity College, σχετικά με την λειτουργία της ειδικότητας της αντισφαίρισης, η προετοιμασία τόσο για το πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας, όσο και για τις γενικότερες λεπτομέρειες, ολοκληρώνονται στο τέλος του Σεπτέμβριου.

Από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, όπως και της ειδικότητας αντισφαίρισης.

Το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (City Unity College) -που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Γαλλικό Πανεπιστήμιο της Dijon- λειτουργεί την ειδικότητα της αντισφαίρισης του Πανεπιστήμιο της Dijon, από το 1ο μέχρι και το 4ο έτος φοίτησης, με συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών που συνδέεται σε μεγάλο βαθμό, τόσο με τις προτάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του τένις (ITF), όσο και με το προπονητικό σύστημα του ETC.

To ETC - Evolving Tennis Coaching αναπτύσσει τις δράσεις της στον τομέα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προπονητών, όπου πλέον θα αναλαμβάνει την ειδικότητα της προπονητικής στην αντισφαίριση και στα 4 έτη που προβλέπεται η φοίτηση στο City Unity College, υλοποιώντας το πρόγραμμα σπουδών που έχει καταρτίσει το Γαλλικό Πανεπιστήμιο.

Ενδεικτικά κάποια από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στα 4 έτη σπουδών:

  1. Τεχνική
  2. Τακτική
  3. Φυσική Κατάσταση
  4. Αθλητική Ψυχολογία
  5. Βιομηχανική
  6. Αθλητικό Marketing

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το City Unity College και την ειδικότητα της αντισφαίρισης εκτός από το εξαιρετικό επίπεδο σπουδών, θα έχουν άμεση ενημέρωση και πρόσβαση σε ενημερωτικές και επιμορφωτικές δράσεις του ETC, θα μπορούν να βελτιώσουν το «παικτικό» και το προπονητικό τους επίπεδο, στις ακαδημίες και με τους προπονητές του ETC, ενώ παράλληλα θα έχουν και ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση.

Υπεύθυνος της λειτουργίας και της κατάρτισης του προγράμματος σπουδών στα Ελληνικά, είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του ETC Μάνος Μουλιανιτάκης (CV), καθηγητής για την αντισφαίριση και στα 4 έτη της ειδικότητας, είναι ο Tutor του ETC, Γιάννης Λάμπρου (CV), ενώ η εκπαίδευση των φοιτητών στους τομείς της αθλητικής επιστήμης που συνδέονται και με το τένις, γίνεται από τους αθλητικούς επιστήμονες του City Unity College.

Στα πλαίσια της συνεργασίας  του CUC και του ETC, το City Unity College, προσφέρει υποτροφία 40% επί των διδάκτρων, σε φοιτητές που θα εγγραφούν στο 1ο έτος τη φετινή χρονιά.(Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020).

Προϋποθέσεις για την υποτροφία:

  1. Η συμμετοχή  σε επίσημους αγώνες Juniors ή Ενηλίκων.
  2. Η ενασχόληση με την προπονητική είτε ως προπονητές είτε ως βοηθοί προπονητές σε ακαδημίες, αθλητικούς συλλόγους και προγράμματα τένις που λειτουργούν δήμοι.
  3. Η αποστολή του βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα για το etc: https://evolvingtenniscoaching.gr/el/ 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.