Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "Σταύρος Κουμαντάς" στον Ο.Α Λιτόχωρου (pics)

 
Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "Σταύρος Κουμαντάς" στον Ο.Α Λιτόχωρου (pics)
tennisnews team Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 - 13:54

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου, σε συνεργασία με τον Κώστα Κουμαντά, διοργάνωσαν το τουρνουά Open «Σταύρος Κουμαντάς», τιμώντας τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος του.

Οι αγώνες έγιναν το διάστημα 25/10/2021-31/10/2021 με αυξημένη συμμετοχή και ενδιαφέρον, σε σχέση με πέρυσι, τόσο από τους συμμετέχοντες, όσο και από τους θεατές που, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα σε ανοιχτούς χώρους, παρακολούθησαν τους αγώνες.

Τον τελικό ανδρών και την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους ο Γ.Γ ΕΦΟΑ Δημήτρης Σταματιάδης και από τον δήμο Δίου-Ολύμπου ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Πατσιαρίκας. Παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΟΑ Θεσσαλονίκης, Μέγας Θεοχάρης.

Στον τελικό ανδρών έφτασαν οι Μελιόπουλος και Μανώλης, με νικητή τον Μελιόπουλο, ενώ στον τελικό γυναικών έφτασαν για δεύτερη φορά οι Βεζαλή και Χαβιά.

Μέρος των εσόδων του Open, όπως είχε ανακοινωθεί, θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Ραντεβού το επόμενο φθινόπωρο, για την τρίτη συνεχή χρονιά του -πλέον- θεσμού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.