Μεγάλο δώρο για τον νικητή του Final 16 στο Kavouri Tennis Club

 
Μεγάλο δώρο για τον νικητή του Final 16 στο Kavouri Tennis Club
tn team Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 9:21

Ένα πολύ μεγάλο δώρο και μια μοναδική εμπειρία στο Camp Mouratoglou στη Γαλλία με όλα πληρωμένα, περιμένει το νικητή του Final 16 Master's Circuit Junior Tennis Tournament, που λαμβάνει χώρα αυτό το τριήμερο στο Kavouri Tennis Club.


1ο Circuit Junior Open Tennis Tournament 2022
KAVOURI TENNIS CLUB/ΑΟΑΚ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ & Under 12

Το KAVOURI TENNIS CLUB καθιερώνει τη σειρά βαθμολογούμενων τουρνουά Circuit Junior Open Tennis Tournament. Πρόκειται για μια σειρά από 3 βαθμολογούμενα τουρνουά που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 2022. Οι 16 αθλητές των κατηγοριών που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία θα αγωνιστούν στο FINAL 16 Master’s Circuit Junior Tennis Tournament που θα διεξαχθεί 9-11 Δεκεμβρίου 2022, στο οποίο θα αναδειχθούν οι Master’s νικητές.

Θέλοντας λοιπόν να κλείσει ο πρώτος κύκλος με τις καλύτερες εντυπώσεις και επιβραβεύοντας, ταυτόχρονα, τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν και έφτασαν έως το τέλος, θα κληρωθεί ένα σπουδαίο δώρο:

Ένας από τους τέσσερις νικητές των δύο κατηγοριών θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία για μία εβδομάδα στο Camp Mouratoglou στη Γαλλία, με τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του αθλητή και ενός συνοδού, καθώς και εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης ΔΩΡΕΑΝ.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες INTGLOBAL και OSCAR, για την αρωγή και τη βοήθειά τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots