Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο συντήρησης χωμάτινων γηπέδων από τη REDCLAY

 
Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο συντήρησης χωμάτινων γηπέδων από τη REDCLAY
tennisnews team Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 - 19:15
Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου το σεμινάριο συντήρησης χωμάτινων γηπέδων από τη REDCLAY στο TennisHouse στη Θεσσαλονίκη.
 
Cristina και Filippo Cremonini στην πρώτη επίσκεψή τους στην Ελλάδα εξήγησαν τους λόγους που κάνουν το κοκκινόχωμά τους μοναδικό, περιέγραψαν τη διαδικασία παραγωγής και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το κοινό.
 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο γνωστός συντηρητής Massimiliano Saggia αναλύοντας τη σημαντικότητα συντήρησης ενός χωμάτινου γηπέδου. Ο Max, αφού απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τον ακολουθήσουν εντός γηπέδου όπου υπέδειξε πρακτικά σωστούς τρόπους και τεχνικές συντήρησης.
 
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης από τους αθλητές Γιάννης Κουντουράκης (ΟΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Μιχάλης Σακελλαρίδης (ΟΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ), Λοϊζάς Ανδρέας και Κυπριώτης Βαγγέλης (ΟΑ Αθηνών), μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Μαρίζα Γεωργίτση (δημοσιογράφος Cosmote TV) οι κύριοι Γιάννης Δουβής (αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας τένις), Πέτρος Τσαρκνιάς (πρόεδρος Γ' ένωση), Απόστολος Μιχαλάκας (φυσικοθεραπευτής Εθνικής ομάδας) και πολλές ακόμη σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του τένις.
 
 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots