Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Veria Cup 2023 (pics)

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Veria Cup 2023 (pics)
tennisnews team Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:05

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τένις VERIA CUP 2023 με διοργανωτή τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.


Το Δελτίο Τύπου του Ο.Α. Βέροιας:

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» Βέροιας στο Μακροχώρι, για πρώτη χρονιά και πήραν μέρος σχεδόν εξήντα αθλητές και  αθλήτριες κάτω των δεκαέξι ετών, από την Αγγλία, Τσεχία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρωσία, Αργεντινή και Ελλάδα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 15/09/2023.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου το Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον φιλοξένησε τους αθλητές και αθλήτριες στην πισίνα του για το welcome party, μεταξύ των οποίων  παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κος Σταματιάδης Δημήτριος.

Στήριξαν την προσπάθεια αυτή και στάθηκαν δίπλα στον όμιλο, η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α. , η Ευρωπαϊκή Τ.Ε. , ο Δήμος  Βέροιας, οι επιχειρήσεις του Νομού μας MEIMARIDIS Bros, ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, YONEX, GREEN CENTER, VENUS, TOSOUNIDIS construction, SUNDAY café, ALEXANDER CANNING & FRUITS PROCESSING, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ , ΚΑΝΔΥΛΑΣ, όπως και το ιατρικό team ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  και ο κ. Τόπης Γιώργος.

Ο Όμιλος τους ευχαριστεί όλους ιδιαίτερα.

Τις απονομές έκαναν και τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Λαζαρίδης Άρης, Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, Τζαφερόπουλος  Μιχάλης και η κυρία Τζήμα Τόπη Συρμούλα. 

Η παρουσία και η στήριξη όλων δίνει μεγάλη δύναμη στα μέλη του Ομίλου , να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν.

Τους ευχαριστούμε όλους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots