Κίνηση αλληλεγγύης από το Golden Tennis Club

 
Κίνηση αλληλεγγύης από το Golden Tennis Club
tennisnews team Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:54

Το Golden Tennis Club αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την οικονομική υποστήριξη αθλητικών σωματείων τένις της Θεσσαλίας, που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία "Ντάνιελ".


Η ανακοίνωση του Golden Tennis Club:

Αυτές τις ημέρες η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που έζησαν μια βιβλική καταστροφή, που έχασαν τους ανθρώπους τους, τα σπίτια, τις περιουσίες τους.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της πρωτοφανούς τους δοκιμασίας, αλλά και της προσπάθειας τους να παραμείνουν όρθιοι και να ξαναστήσουν τις ζωές τους.

Στο πλαίσιο αυτό το Golden Tennis Club ως ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την οικονομική υποστήριξη αθλητικών σωματείων τένις της Θεσσαλίας, προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια «αναγέννησης» των αθλητικών τους εγκαταστάσεων και υποδομών.

Η Διοίκηση του Χρυσού Ομίλου αντιλαμβανόμενη τον σπουδαίο ρόλο του αθλητισμού στην ψυχική ανάταση και στην επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς ζωής καλεί τα μέλη και τους φίλους του να στηρίξουν την αποκατάσταση των γηπέδων του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης «Tennislife» των Δημήτρη Παπαδημητρίου και Δημήτρη Νούλα, οι οποίοι για να μπορέσουν να δώσουν ξανά «ζωή» στις αθλητικές τους εγκαταστάσεις πρέπει να αποκαταστήσουν τα χωμάτινα γήπεδα  με υλικό που εισάγεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ιταλία.

Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ειδικός λογαριασμός. Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του «Χρυσού Ομίλου».

Ας δώσουμε όλοι μαζί έναν ακόμη νικηφόρο αγώνα!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots