racket.gr: H Κοινότητα για τους Λάτρεις της Ρακέτας

 
racket.gr: H Κοινότητα για τους Λάτρεις της Ρακέτας
racket.gr: H Κοινότητα για τους Λάτρεις της Ρακέτας
tennisnews team Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 - 17:30

Είσαι παίκτης/προπονητής τένις ή padel και θέλεις να ανανεώνεις τον εξοπλισμό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια; Έχεις μεταχειρισμένο εξοπλισμό που θες να πουλήσεις; Το racket.gr είναι εδώ!

Η νέα πλατφόρμα στοχεύει στην ολοκλήρωση αθλητικών αγοραπωλησιών με διασφάλιση συναλλαγών. Είναι ο νέος χώρος για τους λάτρεις των αθλημάτων. Στο racket .gr, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένου εξοπλισμού τένις και padel σε άριστη κατάσταση, από ρακέτες και παπούτσια, μέχρι αξεσουάρ και μηχανήματα. Τον εξοπλισμό δηλαδή που δε χρησιμοποιούν πλέον οι συναθλητές σου, οι προπονητές σου, και τα clubs στα οποία παίζεις.

Ωστόσο, το racket.gr δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα για αγοραπωλησίες εξοπλισμού. Είναι μια κοινότητα παθιασμένων παικτών τένις και padel. Στην ομάδα στοFacebook θα βρεις συχνές αναρτήσεις με χρήσιμα άρθρα και πλούσιο περιεχόμενο που στόχο έχουν να ψυχαγωγήσουν και να συνδέσουν.

Σύντομα, θα προστεθούν νέες λειτουργικότητες στην πλατφόρμα που θα απογειώσουν την εμπειρία σου. Προηγμένες δυνατότητες όπως αναζήτηση και φιλτράρισμα, ασφαλείς πληρωμές, αποστολές σε όλη την Ελλάδα, και πολλά άλλα. Ετοιμάσου για μια εντελώς νέα εποχή στον κόσμο του τένις και του padel, με το racket.gr!

Τελικός στόχος της πλατφόρμας είναι να απολαύσουμε όλοι περισσότερο τα αθλήματα που αγαπάμε. Η σύνδεση με άλλους παίκτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος εξελίσσει τόσο τις ικανότητες μας, όσο και το ίδιο το άθλημα.

Ο κόσμος του racket.gr σε περιμένει! Γίνε μέλος της ομάδας στο Facebook.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots