9th Adults Tennis Camp από την Collective TS

 
9th Adults Tennis Camp από την Collective TS
tn team Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 14:44

Για 9η χρονιά, το πολυαγαπημένο ετήσιο tennis camp για ενήλικες παίκτες και παίκτριες της Β. Ελλάδος (και όχι μόνο) που διοργανώνει η Collective T.S., πραγματοποιείται ξανά, αυτή τη φορά στις καινούργιες, μόνιμες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις της! Από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου, η προπονητική ομάδα της Collective T.S. θα προσφέρει μια μοναδική τενιστική εμπειρία στους ενήλικες φίλους του αθλήματος.

Προπονητικά προγράμματα με την υπογραφή της Collective T.S., προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συμμετεχόντων, προπόνηση σε όλες τις παραμέτρους της απόδοσης (Τεχνική, Τακτική, Mental, Physical Training – με παράλληλη υποστήριξη σε κάθε session από το fitness team του γυμναστηρίου της ακαδημίας – αλλά και Singles + Doubles Point Play Teaching and Practice). Ομαδικές προπονήσεις σε συνδυασμό με ψυχαγωγικές δραστηριότητες εκτός γηπέδου, αποτελούν τα συστατικά αυτής της αθλητικής -και όχι μόνο- εμπειρίας.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων ανά ημέρα:

  • Την Παρασκευή 28/06 οι προπονήσεις θα γίνουν μόνο σε απογευματινό κύκλο που θα περιλαμβάνει 2 ώρες γήπεδο.
  • Το Σάββατο 29/06 οι προπονήσεις θα γίνουν σε 2 κύκλους ημερησίως, πρωινό και απογευματινό (από 1:30 ώρα).
  • Την Κυριακή 30/06 οι προπονήσεις θα γίνουν μόνο σε πρωινό κύκλο (2 ώρες).

Details that Matter a lot…:

* Μετά από κάθε προπονητικό session θα ακολουθεί extra session διάρκειας 15-30′ mobility – stretching – ενδυνάμωση κορμού.

* Physio Support όλο το Σάββατο

* Επιμορφωτικά sessions μικρής διάρκειας

* BBQ και Cocktail Time μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου

* Κλήρωση για πολλά και όμορφα δώρα από τους χορηγούς και συνεργάτες της ακαδημίας και του event (μεταξύ άλλων physio συνεδρίες, voucher για την ακαδημία και το γυμναστήριο, δωροεπιταγές για αγορές από συνεργαζόμενα site, τενιστικά είδη κ.ά.)

Το κόστος συμμετοχής στο Adults Summer Tennis Camp είναι: 150 € (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Οι ενδιαφερόμενοι αφού επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ή τη γραμματεία της σχολής, θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό συμμετοχής για το Tennis Camp μέσω ΙΒΑΝ στο λογαριασμό της Eurobank με αριθμό: GR480 2603 6600 0093 0200 5340 21, μέχρι την Παρασκευή 14/06 και να αποστείλουν αντίγραφο του καταθετηρίου, μαζί με την δήλωση συμμετοχής (κατεβάστε την παρακάτω), καθώς και βεβαίωση καρδιολόγου, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

* Το πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες στο e-mail που θα στείλουν τη δήλωση συμμετοχής τους.

** Σε περίπτωση μεγαλύτερης από την προβλεπόμενη συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σε κάθε περίπτωση όμως οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα για τις όποιες ενδεχόμενες αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της σχολής καθώς και στο τηλέφωνο 6938 040 400.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots