Επιτυχής Διοργάνωση του Cyclades Tennis Tour στη Σύρο

 
Επιτυχής Διοργάνωση του Cyclades Tennis Tour στη Σύρο
tn team Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 11:56

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του Cyclades Tennis Tour που έλαβε χώρα στη μαγευτική Σύρο το διήμερο 14-15/6. Η διοργάνωση αυτή αποτέλεσε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, το οποίο συγκέντρωσε αθλητές και αθλήτριες από το playland Σαντορίνης, από τον όμιλο αντισφαίρισης Μυκόνου, από το Νάξος tennis club, φυσικά από τον όμιλο αντισφαίρισης Σύρου και έναν αθλητή από το Santorini tennis academy.

Ο αριθμός των αθλητών έφτασε τους 80, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος και αφοσίωση, προσφέροντας στο κοινό συναρπαστικές στιγμές . Οι αγώνες διεξήχθησαν στα ανακαινισμένα γήπεδα του Ο.Α.ΣΥΡΟΥ, τα οποία απέδειξαν ότι μπορούν να φιλοξενήσουν άψογα αθλητικές εκδηλώσεις.

Η επιτυχία της διοργάνωσης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη συμβολή όλων των εθελοντών, των χορηγών, των τοπικών αρχών και φυσικά, των ίδιων των αθλητών και αθλητριών. Ειδική μνεία αξίζει στους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων που εργάστηκαν ακούραστα για την άρτια προετοιμασία των αθλητών τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Cyclades Tennis Tour στη Σύρο και ιδιαίτερα τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, το VASSILIKOS PREMIUM SERVICE και την BLUE STAR FERRIES, τα οπτικά ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΗΣ βασικός χορηγός μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το LA CASA, το βιβλιοπωλείο ΝΕΜΕΤ, το ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ , το SYROSLUXURY.GR, και το εστιατόριο ORA BARESTO. Πρέπει να κάνουμε ειδική μνεία στους εργαζόμενους του αθλητικού κέντρου μας και της κυρίας Βουτσαρά γιατί η βοήθεια τους ήταν πολύ σημαντική.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική τους εμφάνιση και την αθλητική τους συμπεριφορά. Η αγάπη τους για το τένις και το ευ αγωνίζεσθαι αποτέλεσαν την καρδιά αυτού του υπέροχου αθλητικού γεγονότος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots