Ολοκληρώθηκε το 19ο Open Tennis Ανδρών "Παύλεια" 2024 (pics)

 
Ολοκληρώθηκε το 19ο Open Tennis Ανδρών "Παύλεια" 2024 (pics)
tn team Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 19:25

Για 19η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο OPEN TENNIS ΠΑΥΛΕΙΑ 2024.

Το Δελτίο Τύπου:

Τα Παύλεια τα οποία διεξάγονται στην Κόρινθο προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου κέρδισαν και πάλι το ενδιαφέρον και την αγάπη των παιχτών προσελκύοντας εικοσι οκτω αθλητές απ όλη την Ελλάδα. Επί μια εβδομάδα στα γήπεδα του Ο.Α. Κορίνθου όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποζημιώνοντας με το υψηλού επιπέδου τένις, που έπαιξαν ,όλους τους φίλους του αθλήματος.

Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε την Κυριακή 07/07/2024 με τον τελικό ανάμεσα στον Αντωνόπουλο Χρήστο (Ο.Α.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) και τον Παντελίδη Οδυσσέα (ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ) σ έναν αγώνα με μοναδικές στιγμές για τους παίχτες αλλά και για το πλήθος θεατών που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου και παρακολούθησαν τον αγώνα. Νικητής αναδείχθηκε μετά από έναν όμορφο αγώνα περίπου μιάμισης ώρας ο Αντωνόπουλος Χρήστος με σκορ 62 60. Ο Χρήστος μ αυτή την νίκη κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά και γίνεται ο πλέον πολυνίκης του θεσμού, φτάνοντας τα πέντε τρόπαια.

Mετά το πέρας του τελικού ο Πρόεδρος Κος Κεφερλής Γεώργιος εκ μέρους όλου του Δ.Σ. απέδωσε τιμητικές πλακέτες στους Μέγα Χορηγούς των Παυλείων:

Club Hotel Casino Loutraki
Όμιλο Πιετρη
Σταματόπουλο Ηλία
Doorplan Γαβαλάς
Φυτά Ασλάνη

εκφράζοντας τις θερμές μας ευχαριστίες  για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά τους στον Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Στην συνέχεια εξέφρασε τις  ευχαριστίες του Δ.Σ. και στους υπόλοιπους χορηγούς του τουρνουά που στάθηκαν αρωγοί σ αυτή την προσπάθεια ώστε να βγει και φέτος εις πέρας αυτό το τουρνουά. Αυτοί είναι:

Δήμο Κορινθίων
Περιφέρεια Πελοποννήσου
Κοσμήματα Ελευθερίου
Ιχθυοπωλείο Μυρτιδιώτισσα
Νερά υας
Κεφερλής Home Design
Νamaste Fit Κέντρο ευεξίας
Papoutsis
Οι Γίγαντες
Pizza Fan
Eυχής Έργον

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους στον τελικό της 7ης Ιουλίου οι: Δήμαρχος Κορινθίων  Κος Σταυρέλης Νικόλαος, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη Καν Στριμενοπούλου Γεωργια, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Καρασσάβας Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κος Δημακος Κων/νος και ο Πρόεδρος του Δημόπρακτου Α.Ε. Κος Ταγαράς Βασίλειος . Ενώ την διοργάνωση χαιρέτησε με επιστολή που έστειλε στον Ο.Α.Κ. ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κος Δήμας Χρήστος.

Σ' αυτό το σημείο το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει καταρχάς όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στην οργανωτική ομάδα του τουρνουά που επί μήνες αλλά ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα με την παρουσία της στα γήπεδα βοήθησε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, την διαιτητική ομάδα που μετά από τόσα χρόνια έχουν συνδέσει το όνομα τους με τα Παύλεια και δεν είναι άλλοι από την επιδιαιτητή Καλόγρη Σάντυ, τους διαιτητές Μαυρίδη Γιάννη, Γιαννάκου Χριστίνα,  Αρβανίτη Βασίλη  και Χατζή Σωτήρη. Ευχαριστούμε θερμά  την γιατρό μας Τσιουγγαρη Μύριαμ που ήταν κάθε μέρα από νωρίς το απόγευμα παρόυσα  να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό καθώς και την Καν Σούκουλη Bούλα  για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στα φοβερά ball kids μας που υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Κου Πιτουρά Ντέμη διέπρεψαν για άλλη μια φορά κατά την διάρκεια του ημιτελικού και τελικού αλλά και όλους τους φίλους του τένις που επί μια εβδομάδα έδιναν δυναμικό παρών στα γήπεδα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο (16/9-22/9/2024) όπου όπως ανακοινώσε ο Πρόεδρος Κος Κεφερλής ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου θα διοργανώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κόρινθο το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις για Αγόρια και Κορίτσια μέχρι 14ων ετών υπό την αιγίδα της Tennis Europe και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Καλό καλοκαίρι!!!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots