Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Tennis Europe στον ΟΑ Θεσπρωτίας ΤΙΤΑΝΗ - δυο νέα γήπεδα στην Ηγουμενίτσα

 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Tennis Europe στον ΟΑ Θεσπρωτίας ΤΙΤΑΝΗ - δυο νέα γήπεδα στην Ηγουμενίτσα
tn team Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 18:24

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Σωματείου «Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας ΤΙΤΑΝΗ» το Διεθνές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (TENNIS EUROPE) κάτω των 14 ετών (U14), που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 11 χωρών. Ανακοινώθηκε πρόγραμμα 200.000 ευρώ για τη δημιουργία δυο νέων γηπέδων στην Ηγουμενίτσα.

Στους τελικούς αγώνες παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Γιόγιακας Βασίλης - Βουλευτής Θεσπρωτίας, Πιτούλης Θωμάς - Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας, Νταής Παναγιώτης - Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Τσώτου Βασιλική, Κοσιώρη Μαρίνα, Δημάκος Δημήτρης, Ντάσιος Βασίλης, Μητσέλος Αλέξανδρος, Ζαφείρης Αναστάσιος, Παππάς Ηλίας, Τακλάκογλου Παναγιώτης, Μπολώσης Κώστας – Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας και από την πλευρά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης οι κ. Ζαννιάς Σπύρος - Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας - Μέλος της ΕΟΕ - Γενικός Γραμματέας και Θωμάς Γιώργος – Πρόεδρος της Δ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης – Πρόεδρος του Ο.Α. Άρτας.

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Ο Βουλευτής κ. Βασίλης Γιόγιακας ανακοίνωσε πρόγραμμα LEADER 200.000€ για τη δημιουργία δύο ακόμη γηπέδων ώστε να αποτελεί η Ηγουμενίτσα πόλο έλξης Διεθνών - Εθνικών διοργανώσεων, για την ενίσχυση του Νομού.

Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νταής επιβεβαίωσε το πρόγραμμα και δήλωσε ότι θα διατεθεί το απαραίτητο κονδύλι για να ολοκληρωθεί η δημιουργία των δυο επί πλέον γηπέδων και ο εκσυγχρονισμός της εγκατάστασης.

Ο κ. Σπύρος Ζαννιάς ευχαρίστησε τον Βουλευτή και τον Δήμαρχο για την βοήθειά τους και δήλωσε πως η ΕΦΟΑ εκτός από την ανάθεση διοργανώσεων θα στηρίξει με χορηγό την όλη διαδικασία επέκτασης των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν συγχαρητήρια και ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Κώτσια, τα Μέλη του Δ.Σ. του ΟΑ ΤΙΤΑΝΗ, τους εθελοντές για την άριστη διοργάνωση του Διεθνούς Πρωταθλήματος, που βάζει την Ηγουμενίτσα στον Παγκόσμιο Χάρτη του Τένις και θα διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πόλη. Ευχαρίστησαν ακόμη τους χορηγούς για την ευγενική τους προσφορά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots