Πρωταθλήτριες στην Ηγουμενίτσα Παπαγαπητού και Ζήνα

 
Πρωταθλήτριες στην Ηγουμενίτσα Παπαγαπητού και Ζήνα
tn team Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 22:28

Η Αντωνία Παπαγαπητού και η Χαρά Ζήνα αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe της Ηγουμενίτσας. Στα μονά, η Διόνη Κουκούλη, η Ζήνα και ο Θάνος Χαιρόπουλος προκρίθηκαν στους τελικούς.

Η Αντωνία Παπαγαπητού και η Χαρά Ζήνα κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe που φιλοξενείται στην Ηγουμενίτσα, καθώς κέρδισαν σήμερα τις Melissa-Maria Arcana και Διόνη Κουκούλη με 6-4, 6-3.

Για την Παπαγαπητού αυτός ήταν ο 4ος τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe, 2ος στα 14άρια μετά τη Ραφήνα πέρσι και 2ος στη χρονιά μετά το 16άρι στα Κουφάλια φέτος, όπου επίσης κέρδισε μαζί με την Ζήνα.

Για τη Ζήνα, ήταν ο 5ος τίτλος σε Tennis Europe τουρνουά. Είχε κερδίσει και τους άλλους 4 στη φετινή σεζόν, στο 16άρι στα Κουφάλια και στα 14άρια σε Ηλιούπολη (μονά και διπλά) και Αρχαία Ολυμπία (διπλά).

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το διπλό των αγοριών, όπου οι Θάνος Χαιρόπουλος και Βασίλης Λυκουρέσης πήραν τη 2η θέση, μετά τη μάχη που έδωσαν με τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Γερμανό Richard Guth και τον Δανό Sebastian Kvist, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-4, 6-3.

Στα μονά, η Κουκούλη επιβλήθηκε της Anjel Hoxha από την Αλβανία με 6-4, 6-0 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζήνα. Η τελευταία, απέκλεισε μετά από ένα ωραίο παιχνίδι την Παπαγαπητού με 2-6, 6-3, 6-0.

Στα αγόρια, ο Χαιρόπουλος κέρδισε τον Γάλλο Enzo-Zephyr Le Cadre σε πολύ κλειστό ματς με 7-6 (1), 7-5 και θα παίξει αύριο για τον τίτλο ενάντια στον Γερμανό Richard Guth.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots