Δεύτερος στο consolation o Μανόπουλος

 
Δεύτερος στο consolation o Μανόπουλος
Δεύτερος στο consolation o Μανόπουλος
tennisnews team Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 - 15:04

Ο Νίκος Μανόπουλος έφτασε μέχρι τον τελικό του consolation ταμπλό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U14 της Tennis Europe στο Pilsen της Τσεχίας και πλησίασε την υπέρβαση, αλλά "λύγισε" στα τρία σετ από τον Ρουμάνο Nikolas David Ionel και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Ο Νίκος Μανόπουλος πραγματοποίησε φανταστική πορεία στο consolation ταμπλό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 της Tennis Europe και έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Nikolas David Ionel, με 5-3, 2-4, 5-3.

Ο Μανόπουλος είχε πολύ καλή παρουσία στον τελικό και προηγήθηκε με 3-2 στο 3ο σετ, απέναντι στον Ionel, Νο. 4 στα 14άρια της Ευρώπης και Νο. 50 στη συνολική κατάταξη της Tennis Europe.

Ο 13χρονος Έλληνας τενίστας, Νο. 268 στα 14άρια της Ευρώπης, είχε περάσει με bye στον 2ο γύρο του consolation ταμπλό, όπου ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο του Ρώσου Daniel Ibragimov. Στον 3ο γύρο κέρδισε τον Λευκορώσο Mikhail Kniazeu με 4-5 (2), 5-4 (4), 4-2, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε του Γεωργιανού Tsotne Dzimistarishvili, με 2-4, 5-4 (4), 4-0.

Στα ημιτελικά, ο Μανόπουλος πήρε άλλο ένα walkover, εις βάρος του Αυστριακού Lukas Neumayer, ενώ στον τελικό κοίταξε στα μάτια τον 4ο καλύτερο παίκτη στην κατάταξη U14 της Ευρώπης, πριν ηττηθεί με 5-3, 2-4, 5-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots