Προλαύνει η Καράνταλη στο Δουβλίνο

 
Προλαύνει η Καράνταλη στο Δουβλίνο
Προλαύνει η Καράνταλη στο Δουβλίνο
tennisnews team Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 22:54

Η Έλενα Καράνταλη συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις της στο Δουβλίνο και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του διεθνούς τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Για 2η διαδοχική εβδομάδα η Έλενα Καράνταλη φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Η 12χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ήταν φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο Δουβλίνο, προκρίθηκε στα ημιτελικά αυτή την εβδομάδα και θα διεκδικήσει αύριο ακόμα μια παρουσία σε τελικό.

Στον 1ο γύρο απέκλεισε την Ιρλανδή Coco Lynn Browne με 6-1, 6-0, ενώ στον 2ο γύρο επιβλήθηκε της επίσης Ιρλανδής Georgia Lestrange, με 6-3, 6-1. Σήμερα πέτυχε μια πολύ καλή νίκη για την προημιτελική φάση, εις βάρος της Αυστριακής Johanna Hiesmair, Νο. 2 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3.

Αύριο, η Έλενα θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Mafalda Almela-Lozano, No. 3 στο ταμπλό, για την ημιτελική φάση.

Η Ελληνίδα παίκτρια θα παίξει και στα ημιτελικά του διπλού, μαζί με τη Βρετανίδα συμπαίκτριά της, Hannah Read. Μόνο ένα game έχασαν οι δυο τενίστριες σε δυο αναμετρήσεις.

Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τις Anna Cleary και Georgia Lestrange με 6-0, 6-0, ενώ στα προημιτελικά επιβλήθηκαν των Sophie O' Hanlon και Rachael Reid με 6-0, 6-1. Στα ημιτελικά, οι Καράνταλη και Read θα αντιμετωπίσουν τη Γερμανίδα Antonia Ende και τη Βρετανίδα Marelie Raath.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots