Μέχρι τα ημιτελικά η Παπαλάμπρου

 
Μέχρι τα ημιτελικά η Παπαλάμπρου
Μέχρι τα ημιτελικά η Παπαλάμπρου
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - 9:11

Η Μυρτώ Παπαλάμπρου έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του διπλού στο Steinfort Tennis Europe Junior Open U16, ενώ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι Αναστάσης Μανδαλενάκης και Νικόλαος Σφυράκης. 

Η Παπαλάμπρου γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο του μονού της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, από τη Δανέζα Annelieke Saustrup Steenhuisen, με 6-2, 6-0.

Στο διπλό, μαζί με την Erna Brdarevic από το Λουξεμβούργο, κέρδισαν τις Ιταλίδες Maria Gaia Meneguzzo και Maria Luna Meneguzzo με 6-2, 7-6 (1) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκαν από τη Ρωσίδα Irina Artemova και την Πολωνή Klara Maciejewska, No. 2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-3.

Στο χωμάτινο τουρνουά του Λουξεμβούργου, αγωνίστηκαν επίσης οι Αναστάσης Μανδαλενάκης και Νικόλαος Σφυράκης, που αμφότεροι πέτυχαν από μια νίκη στα μονά.

Ο Μανδαλενάκης απέκλεισε τον Ρώσο Ilya Savelek, No. 6 στο ταμπλό, με 7-5, 5-7, 6-2. Στον 2ο γύρο ηττήθηκε από το Νορβηγό Sebastian Samuel Meyer, με 6-3, 6-2.

Ο Σφυράκης, ο οποίος ήταν στο Νο. 5 του ταμπλό, επικράτησε του Βέλγου Nathan Hoet με 6-3, 5-7, 6-1 και έφτασε επίσης στην τελική 16άδα, όπου γνώρισε την ήττα από τον Γάλλο Noe Iriti, με 6-1, 6-2.

Στο διπλό, οι Μανδαλενάκης και Σφυράκης απέκλεισαν τους Andrii Denysenko και Stepan Mozhaev με 6-1, 6-2 για να προκριθούν στα προημιτελικά. Εκεί έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι στους κορυφαίους του ταμπλό, Arnaud Ducrot Di Giacomo και Volodymyr Iakubenko, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα, με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots