Πρωταθλήτρια στο Δουβλίνο η Καράνταλη

 
Πρωταθλήτρια στο Δουβλίνο η Καράνταλη
Πρωταθλήτρια στο Δουβλίνο η Καράνταλη
tennisnews team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 - 10:42

Η Έλενα Καράνταλη κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο σε διοργάνωση της Tennis Europe, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά του τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 του Δουβλίνου στην Ιρλανδία.

Η Έλενα Καράνταλη είχε δυο σπουδαίες εβδομάδες στο Δουβλίνο, στη συμμετοχή της στα δυο τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια.

Την πρώτη εβδομάδα, η 12χρονη μόλις Ελληνίδα συμμετείχε και στους δυο τελικούς, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση σε μονά και διπλά.

Αυτή την εβδομάδα κατάφερε να φτάσει στην 1η θέση στα διπλά, ενώ είχε και μια επιτυχημένη πορεία μέχρι την ημιτελική φάση στο μονό.

Με συμπαίκτρια τη Βρετανίδα Hannah Read, κέρδισαν στον τελικό την Αυστριακή Johanna Hiesmair και την Ιρλανδή Coco Lynn Browne, Νο. 2 στο ταμπλό, με 7-6 (2), 6-4, για να κατακτήσουν την κορυφή στο hardcourt τουρνουά της Tennis Europe.

Νωρίτερα οι δυο τενίστριες, Νο. 1 στο ταμπλό του διπλού, απέκλεισαν τις Ιρλανδές Anna Cleary και Georgia Lestrange με 6-0, 6-0, τις Ιρλανδές Sophie O' Hanlon και Rachael Reid με 6-0, 6-1 και τις Antonia Ende (Γερμανία) και Marelie Raath (Mεγάλη Βρετανία), Νο. 4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe για την Καράνταλη, που βρίσκεται στο Νο. 350 στα 14άρια της Ευρώπης. Η 12χρονη Ελληνίδα παίκτρια, κατάφερε μέσα σε 2 εβδομάδες να κερδίσει 3 τρόπαια στην Ιρλανδία, ένα νικήτριας και δυο φιναλίστ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots