Προημιτελικά η Βλάχου στη Βηρυτό

 
Προημιτελικά η Βλάχου στη Βηρυτό
Προημιτελικά η Βλάχου στη Βηρυτό
tennisnews team Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 - 6:54

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε η Λυδία Βλάχου στη Βηρυτό, πετυχαίνοντας 2 νίκες για το τοπικό τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας της ITF και φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Στη Βηρυτό αγωνίστηκαν επίσης οι Φίλιππος Ζαχιώτης, Γιώργος Νουχάκης και Αναστασία Τσουκνένκο.

Η Λυδία απέκλεισε στον πρώτο της αγώνα το Νο. 6 του ταμπλό, τη Ρωσίδα Rosaleen Alioussef, με 6-3, 6-1. Στον 2ο γύρο επικράτησε της Λιβανέζας Nour Dib με 6-0, 4-6, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου την κέρδισε η Τουρκάλα Aysegul Mert, No. 1 στο ταμπλό, με 6-0, 6-1.

Στο ταμπλό των γυναικών αγωνίστηκε και η Αναστασία Τσουκνένκο, η οποία κέρδισε την Αμερικανίδα Aya Youssef με 6-2, 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από την Τουρκάλα Tuana Tinaztepe, Νο. 2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Στο μονό των αγοριών της χωμάτινης διοργάνωσης της G5 κατηγορίας της ITF αγωνίστηκαν οι Ζαχιώτης και Νουχάκης. Ο Ζαχιώτης απέκλεισε τον Αιγύπτιο Omar Abdelazeem με 5-7, 7-5, 6-1 και πέρασε στη φάση των "16", όπου ηττήθηκε από τον κορυφαίο παίκτη του ταμπλό, τον Νορβηγό Casper Christensen, με 6-1, 6-2.

Ο Νουχάκης έκανε έναν καλό αγώνα απέναντι στον Γερμανό Maximilian Homberg, No. 5 στο ταμπλό, από τον οποίο όμως ηττήθηκε με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots