Συνεχίζονται οι επιτυχίες στην Αριδαία (pics)

 
Συνεχίζονται οι επιτυχίες στην Αριδαία (pics)
Συνεχίζονται οι επιτυχίες στην Αριδαία (pics)
tennisnews team Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 9:43

Οι ελληνικές νίκες συνεχίζονται στην Αριδαία, με τους Αδαμάντιο Σταύρακα, Απόστολο Γραμματικούλη, Νίκο Ουσταμπασίδη και τις Άρτεμη Ασλανισβίλι και Νικολέτα Παρετζόγλου, να προκρίνονται στα ημιτελικά του Aridea Cup.

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι, πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα στα Κουφάλια, συνεχίζει το νικηφόρο της σερί στις ελληνικές διοργανώσεις της Tennis Europe και με τη νίκη της επί της Μαρίας Γεωργιάδου με 6-3, 2-6, 7-5 σε ένα συναρπαστικό ματς, εξασφάλισε την παρουσία της στους ημιτελικούς της Αριδαίας.

Εκεί θα αναμετρηθεί με την Ρουμάνα Sofia Ciobica, που κέρδισε τη Σωτηρία Κατσάλη με 6-7 (5), 6-2, 6-3, σε ακόμα ένα πολύ κλειστό παιχνίδι για την προημιτελική φάση.

Στον άλλον ημιτελικό, η Νικολέτα Παρετζόγλου θα αναμετρηθεί με την Anastasiia Firman. Η Νικολέτα κέρδισε τη Δέσποινα Μπαξοπούλου με 7-6 (5), 4-6, 6-4, ενώ η Firman, No. 2 στο ταμπλό, απέκλεισε τη Μαρία Ελένη Πούλκα με 6-1, 6-3.

Στα ημιτελικά των ανδρών θα βρίσκονται 3 Έλληνες αθλητές. Ο Νίκος Ουσταμπασίδης ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και κέρδισε τον Αλέξανδρο Ζερβό με 2-6, 6-4, 6-4. Σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Αδαμάντιο Σταύρακα, που επικράτησε του Κύπριου Κωνσταντίνου Τζακουρή με 6-2, 6-4.

Ο Τάσος Τσελεπής κέρδισε τον Αντώνη Μίζιο με 7-6 (4), 6-1 και θα παίξει στον άλλον ημιτελικό με τον κορυφαίο του ταμπλό, τον Βούλγαρο Mihail Ivanov, που απέκλεισε τον Αχιλλέα Αδαλόγλου, με 4-6, 6-4, 6-3.

Ελληνική υπόθεση θα είναι ο τελικός του διπλού αγοριών, καθώς οι Γραμματικούλης και Νικόλαος Σφυράκης κέρδισαν τους Βούλγαρους Ivanov και Aleksandar Nikolov, με 6-2, 6-2. Σήμερα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στους Ουσταμπασίδη και Ζερβό, που κέρδισαν στον ελληνικό ημιτελικό τους Σταύρακα και Τσελεπή, με 7-5, 2-6, 10-6.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Firman και Vlada Kozak κέρδισαν τις Μπαξοπούλου και Παρετζόγλου με 6-2, 1-6, 10-5 και θα παίξουν στον τελικό με τις Ρουμάνες Ciobica και Ana Maria Tornean, που επικράτησαν των Ασλανισβίλι και Ελένης Λαζαρίδου με 6-2, 6-3.

To πρόγραμμα του Σαββάτου (24 Αυγούστου)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots