Πρωταθλήτρια η Μάρθα στη Λεμεσό

 
Πρωταθλήτρια η Μάρθα στη Λεμεσό
Πρωταθλήτρια η Μάρθα στη Λεμεσό
tennisnews team Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 22:33

Ακόμα μια διάκριση σε διεθνές επίπεδο για τη Μάρθα Μακαντάση, που κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του Ioannides Academy Junior Tournament στη Λεμεσό της Κύπρου.

H Μάρθα είχε μια πολύ καλή εβδομάδα μαζί με την Ολλανδή Florentine Dekkers, με την οποία μοιράστηκαν το Νο. 1 του ταμπλό στο τουρνουά της Ioannides Tennis Academy στη Λεμεσό και στο τέλος κατέκτησαν και τον τίτλο.

Στον τελικό της χωμάτινης διοργάνωσης της Grade 5 κατηγορίας της ITF, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια και η συμπαίκτριά της κέρδισαν τις Πολωνές Weronika Ejsmont και Anna Liza Kus, με 6-2, 6-3.

Προηγήθηκαν οι νίκες τους επί των Tali Krasnopolski και Λυδίας Βλάχου στα προημιτελικά με 6-4, 6-4, αλλά και απέναντι στις Κύπριες Μαρία Κωνσταντίνου και Φλωρεντία Χατζηγεωργίου με 7-6 (5), 6-2 στα ημιτελικά.

Η Μάρθα, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό του τουρνουά της Λεμεσού, αγωνίστηκε για 4η φορά φέτος σε τελικό διοργάνωσης της ITF στα διπλά. Είχε κερδίσει ακόμα έναν τίτλο, στην Άκκρα της Γκάνας τον Απρίλιο με τη Γαλλίδα Astrid Cirotte, ενώ ήταν φιναλίστ τον ίδιο μήνα στην Άκκρα και στο Αμμάν της Ιορδανίας, με την Cirotte και με την Πολωνή Ada Piestrzynska αντίστοιχα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots