Στο κυρίως ταμπλό του Orange Bowl o Αστρεινίδης!

 
Στο κυρίως ταμπλό του Orange Bowl o Αστρεινίδης!
Στο κυρίως ταμπλό του Orange Bowl o Αστρεινίδης!
tennisnews team Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 - 20:50

Μετά από ένα πολύ εντυπωσιακό τριήμερο, στο οποίο πέτυχε 4 νίκες, ο Φίλιππος Αστρεινίδης κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του πολύ σπουδαίου Orange Bowl στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Αστρεινίδης πανηγύρισε πριν λίγο τη μεγάλη νίκη επί του Ελβετού Kaj Quirijns με 6-2, 6-1 και εξασφάλισε την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό του Orange Bowl, στην κατηγορία των 16 ετών.

Το Orange Bowl είναι ένα από τα σημαντικότερα και ιστορικότερα τουρνουά juniors σε όλο τον κόσμο. Για να καταφέρει να μπει στο κυρίως ταμπλό, ο 16χρονος Έλληνας αθλητής χρειάστηκε να κερδίσει 4 αγώνες, μέσα σε ένα τριήμερο.

Την Παρασκευή πραγματοποίησε την πρεμιέρα του, κερδίζοντας τον Αμερικανό Michael Nicholls με 6-1, 6-1. Την ίδια μέρα, κέρδισε και τον Μεξικανό Javier Ernesto Aranda Alvarez, με 6-1, 6-2.

To Σάββατο επέστρεψε στα γήπεδα του Plantation Central Park, για να επικρατήσει πιο δύσκολα του Ολλανδού Julian Desousa, με 7-5, 2-6, [10-4]. Αυτό ήταν και το μοναδικό σετ που έχασε ο Φίλιππος στο τουρνουά της Φλόριντα, για να πάρει με 4 νίκες ένα από τα 8 εισιτήρια των προκριματικών για το φετινό Orange Bowl.

Σε λίγες ώρες θα μάθει και τον πρώτο του αντίπαλο για το κυρίως ταμπλό, όπου αγωνίζονται αρκετοί από τους κορυφαίους παίκτες στην κατηγορία των 16 ετών παγκοσμίως.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots