Στους "32" του Μιλάνου ο Αστρεινίδης

 
Φίλιππος Αστρεινίδης
Φίλιππος Αστρεινίδης
tn team Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 23:07

Την 4η νίκη του στο Μιλάνο πανηγύρισε σήμερα ο Φίλιππος Αστρεινίδης, ο οποίος ξεκινώντας από τα προκριματικά κατάφερε να προκριθεί στους "32" καλύτερους του μεγάλου και ιστορικού τουρνουά Trofeo Bonfiglio.

Μετά τις 3 νίκες που πέτυχε το Σαββατοκύριακο για τα προκριματικά, ο Φίλιππος Αστρεινίδης κέρδισε και τον πρώτο του αντίπαλο για το κυρίως ταμπλό του Trofeo Bonfiglio, τον Ιταλό Massimo Giunta.

Χρειάστηκε μάλιστα να επιστρέψει από σετ πίσω για να επικρατήσει του 17χρονου, Νο.601 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια, με 2-6, 6-3, 6-3.

Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.352 στον κόσμο στα 18άρια, θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης της Grade A κατηγορίας της ITF τον Πορτογάλο Henrique Rocha, Νο.84 στον κόσμο, που έβγαλε σήμερα εκτός το Νο.1 του ταμπλό και Νο.12 στον κόσμο, τον Γάλλο Sean Cuenin, με 6-4, 6-2.

Χθες, ο Φίλιππος αγωνίστηκε και στο διπλό, όπου επίσης κέρδισε - έχει δηλαδή 5/5 μέχρι τώρα σε μονά και διπλά στο σπουδαίο τουρνουά του Μιλάνου. Μαζί με τον Αμερικανό Ellis Short, κέρδισαν τους Ιταλούς Matteo Ceradelli και Alessandro Versteegh με 6-2, 6-1 και θα παίξουν στον 2ο γύρο με τους Περουβιανούς Gonzalo Bueno και Ignacio Buse, Νο.5 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots