Ξεκινάει το ITF Seniors Corfu International 2017

 
Ξεκινάει το ITF Seniors Corfu International 2017
Ξεκινάει το ITF Seniors Corfu International 2017
tennisnews team Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 - 16:42

Το ITF Seniors Corfu International είναι γεγονός στις εγκαταστάσεις του Corfu Lawn Tennis Club, στην Κέρκυρα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 25 Ιουνίου, έχοντας φυσικά και την αμέριστη στήριξη της προέδρου του Σ.Β.Α.Ε Ελπίδας Σκούφαλου, πού έστειλε το δικό της μήνυμα.

Διαβάστε το μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος, Ελπίδας Σκούφαλου, για την διοργάνωση ITF Seniors Corfu International 2017:

"Φίλες και φίλοι
Ένα ακόμα Διεθνές Τουρνουά, 18 με 25 Ιουνίου, αυτή τη φορά στην πανέμορφη Κέρκυρα , στη βασίλισσα του Ιονίου. Όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε να “χτυπηθείτε” με διεθνείς παίκτες δοκιμάστε την εμπειρία της Κέρκυρας. Είναι ένα τουρνουά που γίνεται χρόνια με επιτυχία και μαζεύει τους περισσότερους διεθνείς παίκτες από κάθε άλλο τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα.Ο κοσμοπολιτισμός της Κέρκυρας αντανακλάται στους συμμετέχοντες και στο επίπεδό τους . Η διοργάνωση είναι πολύ καλή και το brio των Κερκυραίων δεδομένο. Οι άνθρωποι μας εκεί είναι ο πρόεδρος του Ομίλου Θόδωρος Καλαντζής και ο διευθυντής αγώνων Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος .Δυο πραγματικοί gentlemen που εκτός από tennis και εμπειρία αγώνων γνωρίζουν το νησί απ’την καλή και την ανάποδη και μπορούν να καθοδηγήσουν όσους θέλουν να ανακαλύψουν τις πολλές και γοητευτικές πτυχές της Κέρκυρας. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν 5 Ιουνίου και ώρα 16.00. Λεπτομέρειες στο site της ITF."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots