Φιναλίστ η Gabriella Precup στη Λισαβόνα (vid)

 
Gabriella Precup
Gabriella Precup
tennisnews team Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 16:56

Εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα, Gabriella Maria Precup αγωνίστηκε στον τελικό του διεθνούς τουρνουά ITF Seniors World Tennis Championships, που διεξήχθη στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Η Gabriella Precup ήταν φιναλίστ στο μεικτό της διεθνούς διοργάνωσης της Πορτογαλίας,στην κατηγορία των 55+ ετών, με συμπαίκτη τον Πολωνό Ireneusz Maciocha.

Precup και Maciocha πέτυχαν 4 νίκες, στην πορεία τους μέχρι τον τελικό. Κέρδισαν στο πρώτο τους παιχνίδι την Αμερικανίδα Shelly Works και τον Βούλγαρο Plamen Tsonev με 6-1, 6-4. Στη συνέχεια κέρδισαν τους Αυστραλούς Wanda Howes και Brad Middleton με 6-4, 7-6 (5).

Στα προημιτελικά απέκλεισαν τους Νεοζηλανδούς Karen Cranston και John Lawrence με 6-1, 6-2, ενώ έπειτα από έναν πολύ κλειστό ημιτελικό, επικράτησαν και των Ιταλών Elisabetta Morici και Rafaello Putti, No. 3 στο ταμπλό, με 6-4, 3-6, 10-7.

Στον μεγάλο τελικό, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν νικηφόρα την εβδομάδα τους, καθώς ηττήθηκαν από την Αυστραλή Brenda Foster και τον Ολλανδό Berend Betz, με 6-2, 6-0.

Η Precup αγωνίστηκε και στα υπόλοιπα ταμπλό της κατηγορίας 55+ ετών, στο χωμάτινο τουρνουά της Λισαβόνας. Στο μονό απέκλεισε την Ισπανίδα Silvia Moreno-Quesada με 6-0, 6-0 και τη Γερμανίδα Ulrike Lochner με 6-2, 6-2, για να ηττηθεί στη φάση των "16" από τη Γαλλίδα Marie-Christine Calleja, Νο. 7 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2.

Στο διπλό έπαιξε με συμπαίκτρια τη Γερμανίδα Lochner, με την οποία κέρδισαν τις Βραζιλιάνες Dulce Maria Botto De Barros και Irene Werneck, με 7-6 (9), 6-3. Στον 2ο γύρο έκαναν έναν καλό αγώνα με τις Mary Dailey και Klaartje Van Baarle, Νο. 2 στο ταμπλό, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα, με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots