Επίσημος συνεργάτης του Roland Garros η Wilson

 
Επίσημος συνεργάτης του Roland Garros η Wilson
Επίσημος συνεργάτης του Roland Garros η Wilson
tennisnews team Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 14:38

Η FFT και η Wilson ανακοίνωσαν την επικείμενη συνεργασία τους για το Roland Garros, που θα ξεκινήσει το 2020 και θα ισχύσει για τα επόμενα 5 χρόνια.

H Wilson θα είναι ο νέος επίσημος συνεργάτης του σημαντικότερου τουρνουά που φιλοξενείται από την FFT, το Roland Garros, στο οποίο η γνωστή αμερικάνικη εταιρεία θα παρέχει τις μπάλες, καθώς και για τις υπηρεσίες stringing του τουρνουά. 

Οι νέες μπάλες που θα κατασκευάσει η Wilson, οι οποίες φυσικά θα είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις χωμάτινες επιφάνειες των εγκαταστάσεων του παρισινού Grand Slam, θα χρησιμοποιηθούν και σε άλλα τουρνουά του 2020. Επίσης, η Wilson θα στείλει στο Roland Garros την πρωτοκλασάτη της ομάδα από stringers, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των παικτών.

Στα πλαίσια της προώθησης της συνεργασίας των δυο πλευρών, η Wilson και η FFT θα λανσάρουν και μια σειρά από κοινά προϊόντα στην αγορά, Wilson/Roland Garros, που θα συνδυάζουν το στυλ με την υψηλή απόδοση, όπως μπαλάκια, ρακέτες, χορδές, τσάντες του τένις και διάφορα αξεσουάρ. Τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμα σοτυς καταναλωτές από τον Ιανουάριο του 2020, στα ηλεκτρονικά και στα φυσικά καταστήματα του Roland Garros και της Wilson.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει ειδικός χώρος της Wilson, όπου οι φίλοι του τένις θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία και το όραμά της, καθώς και να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Επίσης, ο εξοπλισμός που θα παρέχεται στους επισκέπτες που θα συμμετέχουν στις διάφορες θεματικές δραστηριότητες στην περιοχή "Ten 'Up" της FFT, θα είναι της Wilson.

Εκτός από τη μεγάλη συνεργασία με το Roland Garros, στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας της με την FFT, η Wilson θα είναι επίσης ο επίσημος χορηγός όλων των εθνικών πρωταθλημάτων της Γαλλίας, καθώς και άλλων τενιστικών προγραμμάτων της.

"Είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε τη Wilson ως επίσημο συνεργάτη του Roland Garros και της FFT. Αυτή η συνεργασία, η οποία είναι χτισμένη πάνω σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, βασίζεσαι σε κοινές αξίες, όπως η απόδοση και η καινοτομία. Η διπλή αυτή συμφωνία με τη Wilson, ένα παγκοσμίου φήμης brand, θα αυξήσει τη διεθνή προβολή του Roland Garros, ενώ ταυτόχρονα θα ενθαρρύνει περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με το τένις, ιδιαίτερα το νέο κόσμο, που αντιπροσωπεύει το μέλλον των κλαμπ μας", δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης (FFT), Bernard Giudicelli.

Ο γενικός διευθυντής της Wilson, Hans-Martin Reh, δήλωσε: "Αυτή η συνεργασία με την FFT είναι κάτι συναρπαστικό για τη Wilson. Το πάθος και η δέσμευσή μας για τη δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στα χωμάτινα γήπεδα για τους παίκτες, ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της FFT, επομένως είναι μια συνεργασία πολύ αυθεντική στον πυρήνα της. Ως μια καινοτόμα εταιρεία, που βασίζεται στον σχεδιασμό και συνεχώς θέλει να μεγαλώνει το άθλημά της, είμαστε επιπλέον ενθουσιασμένοι από την προσέγγιση της FFT, που στοχεύει να αυξήσει τη φήμη του Roland Garros σε όλο τον κόσμο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots