Coming out από την Kasatkina: "Είναι σημαντικό να μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα" (vid+pic)

 
Daria Kasatkina
Daria Kasatkina © Corinne Dubreuil / FFT
tn team Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 23:59

Σε μια πολύ ξεχωριστή συνέντευξη, η Daria Kasatkina μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία, ένα θέμα "ταμπού" στη Ρωσία, αποκαλύπτοντας πως έχει σχέση και αναρτώντας μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης και μια φωτογραφία με τη σύντροφό της.

Το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας παραμένει ταμπού στη Ρωσία, με την Daria Kasatkina να μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για εκείνη, αποκαλύπτοντας πως είναι ομοφυλόφιλη.

Η 25χρονη Ρωσίδα, Νο.12 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν αρκετά χαλαρή στη συνέντευξη που έδινε στον Victor Kravchenko και όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κοπέλα απάντησε καταφατικά.

"Ποτέ δεν έχω μιλήσει γι' αυτό τόσο ανοιχτά μπροστά σε μια κάμερα, αλλά μου αρέσει που το κάνω. Το να το κρύβεις για τόσο πολύ καιρό είναι περίπλοκο. Πρέπει να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Αυτό έχει σημασία και όχι τι λένε οι άλλοι", είπε η Kasatkina.

"Είναι σημαντικό να μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα. Είναι σημαντικό για τους νέους που δυσκολεύονται με την κοινωνία και χρειάζονται υποστήριξη", πρόσθεσε η Ρωσίδα τενίστρια.

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, η Kasatkina πόσταρε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη σύντροφό της, Natalia Zabiiako, που είναι αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και μάλιστα με πολύ μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daria Kasatkina? (@kasatkina)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots