ATP
Noah: "Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για όλους μας"

 
Noah: "Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για όλους μας"
Noah: "Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για όλους μας"
tennisnews team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 - 17:55

Πριν ξεκινήσουν οι προημιτελικοί του Davis Cup την Παρασκευή, ανάμεσα στη Γαλλία και στην Τσεχία, ο αρχηγός των "τρικολόρ", Yannick Noah έκανε δηλώσεις για την επίθεση της 14ης Ιουλίου στη Νίκαια, με δάκρυα στα μάτια.

"Είναι δραματικό. Είναι ένα μεγάλο χτύπημα για μας, για τη χώρα μας, για όλους όσοι προσπαθούν να προσφέρουν χαρά στον κόσμο. Ξυπνήσαμε σήμερα με άσχημη διάθεση. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο. Το έκανε τόσο ανώφελο. Πρέπει όμως να παραμείνουμε δυνατοί", δήλωσε ο Noah, λίγες ώρες μόνο πριν από την έναρξη των προημιτελικών του Davis Cup.

H ομάδα της Γαλλίας, η οποία εκτός από τον Noah αποτελείται και από τους Jo-Wilfried Tsonga, Lucas Pouill, Nicolas Mahut και Pierre-Hugues Herbert, βρίσκεται στο Trinec, όπου θα φιλοξενηθεί από την Τσεχία για την προημιτελική φάση του World Group αυτό το τριήμερο.

Το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της "Ημέρας της Βαστίλλης" στη Νίκαια της Γαλλίας, ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος πολιτών με αποτέλεσμα να σκοτώσει περισσότερους από 70 ανθρώπους και να αφήσει τουλάχιστον 150 τραυματίες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots