ATP
ATP: Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Απόστολος Τσιτσιπάς

 
ATP: Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Απόστολος Τσιτσιπάς
ATP: Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Απόστολος Τσιτσιπάς
tennisnews team Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 5:11

Μετά την πολύ επιτυχημένη χρονιά του Στέφανου Τσιτσιπά, ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, συμπεριλήφθηκε στους καλύτερους προπονητές της σεζόν για το tour και είναι υποψήφιος στα επίσημα βραβεία της ΑΤΡ.

Σε ακόμα μια πολύ μεγάλη διάκριση για την οικογένεια Τσιτσιπά αλλά και για το ελληνικό τένις, ο Απόστολος Τσιτσιπάς συμπεριλήφθηκε στους καλύτερους του 2019 και είναι υποψήφιος για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς, από την ΑΤΡ.

Η χρονιά ήταν γενικά πολύ πετυχημένη για τον Στέφανο και τον Απόστολο, που κατάφεραν να μπουν στο Top 10 και στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ το φινάλε ήταν το ιδανικότερο δυνατό, με την κατάκτηση του ATP Finals στο Λονδίνο.

Οι υπόλοιποι 4 προπονητές που είναι υποψήφιοι για το βραβείο "ATP Coach of the Year", είναι οι Carlos Moya (Rafael Nadal), Gilles Cervara (Daniil Medvedev), Nicolas Massu (Dominic Thiem) και Vincenzo Santopadre (Matteo Berrettini).

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη υποψηφιότητα της οικογένειας Τσιτσιπά στα φετινά βραβεία της ΑΤΡ, καθώς ο Στέφανος διεκδικεί το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς (Most Improved Player of the Year), μαζί με τους Felix Auger-Aliassime, Berrettini και Medvedev.

 
 
 
View this post on Instagram

Congratulations to our 2019 Coach of the Year nominees! #ATPAwards

A post shared by ATP Tour (@atptour) on

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots