ATP
Ντουμπάι: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Ντουμπάι: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
Ντουμπάι: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
tennisnews team Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 - 7:44

Στέφανος Τσιτσιπάς και Novak Djokovic, θα διεκδικήσουν από ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Dubai Tennis Championships. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Στη μια το μεσημέρι ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει το σημερινό πρόγραμμα του Dubai Tennis Championships, με τον πρώτο προημιτελικό των μονών, ανάμεσα στον Andrey Rublev και στον Daniel Evans.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Jan-Lennard Struff, που θα αρχίσει περίπου στις 15:00 το μεσημέρι. Θα είναι η 4η αναμέτρηση μεταξύ των δυο παικτών, με τον Struff να έχει κερδίσει τις 2 τελευταίες, στη Βαρκελώνη και στο Σινσινάτι, το 2019. Και η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν την περσινή σεζόν, στη Σόφια της Βουλγαρίας, με νικητή τον Στέφανο.

Στις 17:00, ο Novak Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov, διεκδικώντας την πρόκριση για τα ημιτελικά. Ο Djokovic, ο οποίος έχει 2 νίκες σε 3 αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Khachanov, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, αν κερδίσει σήμερα.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Gael Monfils θα αντιμετωπίσει τον Richard Gasquet. Θα είναι η 18η συνάντησή τους, με τον Monfils να έχει κερδίσει τις 10 προηγούμενες (10-7). Επίσης, ο Monfils διεκδικεί την 8η διαδοχική του νίκη στο tour, μετά το αήττητο πέρασμά του από το Ρότερνταμ.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Centre Court:
13:00 Andrey Rublev v Daniel Evans COSMOTE SPORT 6HD
15:00 Jan-Lennard Struff v Stefanos Tsitsipas COSMOTE SPORT 6HD
17:00 Novak Djokovic v Karen Khachanov COSMOTE SPORT 6HD
19:00 Gael Monfils v Richard Gasquet COSMOTE SPORT 6HD

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots