Wimbledon: Εκτός μονού ο Murray

 
Wimbledon: Εκτός μονού ο Murray
© AELTC/Peter Nicholls
tennisnews team Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 - 13:05

Είναι οριστικό! Ο Andy Murray δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο μονό του Wimbledon και απέσυρε τη συμμετοχή του από τον σημερινό του αγώνα με τον Tomas Machac.

Ο Murray έκανε τα πάντα, περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή, το σώμα του όμως δεν επανήλθε εγκαίρως μετά την επέμβαση που έκανε στην πλάτη του κι έτσι δεν θα κατέβει στον σημερινό του αγώνα με τον Machac στο Wimbledon.

Στο πιθανότατα τελευταίο του Wimbledon και σε ένα τουρνουά που ήθελε να πει το δικό του "αντίο", ο 37χρονος Βρετανός θα συμμετέχει μονάχα στο ταμπλό των διπλών, μαζί με τον αδερφό του, Jamie.

"Δυστυχώς, παρότι δούλεψε απίστευτα σκληρά σ' αυτή την αποθεραπεία μετά την εγχείρηση την τελευταία εβδομάδα, ο Andy πήρε τη δύσκολη απόφαση να μην παίξει στα μονά. Όπως φαντάζεστε είναι πολύ απογοητευμένος, αλλά επιβεβαίωσε πως θα παίξει στα μονά με τον Jamie και ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Wimbledon για μια τελευταία φορά", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Murray.

Οι αδερφοί Murray θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο του διπλού τους Αυστραλούς Rinky Hijikata και John Peers.

Αντί του Murray, o Machac θα αντιμετωπίσει στο μονό σήμερα τον David Goffin, ενώ θα γίνει και αλλαγή στο πρόγραμμα, με την αναμέτρηση ενός άλλου Βρετανού, του Jack Draper, κόντρα στον Elias Ymer, να μεταφέρεται στο κεντρικό court (στο Court 17 πήγε ο αγώνας του Machac).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots