Summer Camp της Fernandez Tennis Academy στο Πικέρμι

 
Summer Camp της Fernandez Tennis Academy στο Πικέρμι
Summer Camp της Fernandez Tennis Academy στο Πικέρμι
tennisnews team Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 10:09

Στην FTA παίρνουμε το τένις στα σοβαρά. Με την ίδια σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες που μας εμπιστεύονται, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών μας Προπονήσεων.

Summer Camp της Fernandez Tennis Academy στο Πικέρμι

Για τρείς εβδομάδες απο τις 17 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου ο Enrique Fernandez και ο επικεφαλής των αγωνιστικών μας τμημάτων Ντίνος Κονετάς σας  περιμένουν όλους στο προπονητικό μας κέντρο στο Πικέρμι για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας στο τένις και να αναπτύξετε τον τρόπο του παιχνιδιού σας.

Το Summer Camp είναι το κορυφαίο προπονητικό Event της χρονιάς  για όλους εμάς στην FTA και κανουμε πάντα ότι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε το μέγιστο αποτέλεσμα για όσα παιδιά θελήσουν να το ακολουθήσουν. Εξάλλου πολλοί από τους καλύτερους αθλητές που είχαμε την τιμή να προπονήσουμε όλα αυτά τα χρόνια, μας γνώρισαν μέσα από ένα απο τα Summer Camp που διοργανώνουμε χωρίς διακοπή από το 2013.

Το πρόγραμμα προβλέπει 4 ώρες προπόνηση καθημαρινά (Δευτέρα-Παρασκευή), βελτίωση της τεχνικής με την βοήθεια μεθόδου video analysis, ανάπτυξη του παιχνιδιού και στρατηγική σε συνθήκες αγώνα.

Για δύο εβδομάδες από τις 19 έως και τις 30 Ιουνίου περιμένουμε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8 -16 ετών που θέλουν να προπονηθούν με τον Enrique Fernandez και την ομάδα του στα γήπεδα της Ακαδημίας μας στο Πικέρμι.

Ημερήσιο πρόγραμμα

8.00 Προσέλευση
8.30 - 10.30 Τεχνική
10.30 - 11.00 Snack break
11.00 - 13.00 Match play situations
13.30 Γεύμα (προαιρετικό)
14.30 Αναχώρηση

 

Τιμή εβδομάδας 150ευρώ+ΦΠΑ

Το πρόγραμμα του camp έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων (16 παιδιά ανα εβδομάδα).

Κάντε κράτηση!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots