ATP
Τέλος εποχής για τους θρυλικούς αδερφούς Bryan

 
Τέλος εποχής για τους θρυλικούς αδερφούς Bryan
Τέλος εποχής για τους θρυλικούς αδερφούς Bryan
tennisnews team Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 - 5:50

Το θρυλικό δίδυμο των Bob και Mike Bryan ανακοίνωσε το τέλος της πολύ σπουδαίας συνεργασίας και καριέρας του.

Οι δίδυμοι αδερφοί Bryan, που είχαν μαζί αναμφίβολα την πιο πετυχημένη καριέρα στα διπλά των ανδρών σε όλη την ιστορία του επαγγελματικού τένις, ανακοίνωσαν το τέλος της σπουδαίας συνεργασίας τους, λίγες ημέρες πριν από το US Open, όπου πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στα Grand Slam το μακρινό 1995.

Οι Αμερικανοί, οι οποίοι σκόπευαν να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στο φετινό US Open πριν έρθει η πανδημία και αυτές τις ημέρες δε βρίσκονται στο "bubble" της USTA της Νέας Υόρκης, έχουν την κορυφαία επίδοση από μια ομάδα στα διπλά στην ιστορία του αθλήματος, με 119 τίτλους σε 26 σεζόν, στους οποίους περιλαμβάνονται 16 Grand Slam (έχουν κερδίσει και τα 4), 4 ATP Finals και ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Είμαστε υπερήφανοι με την αφιέρωση που δείξαμε στο παιχνίδι και καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια κάθε μέρα που αγωνιστήκαμε. Η πίστη μας ο ένας στον άλλον δεν παραμελήθηκε ποτέ και αφήνουμε το επαγγελματικό τένις χωρίς καμιά μετάνοια. Θα μας λείψει ο ανταγωνισμός και η συντροφικότητα μεταξύ των άλλων παικτών. Θα μας λείψει επίσης ο ενθουσιασμός μας όταν ετοιμαζόμαστε για έναν μεγάλο αγώνα και το να παίζουμε μπροστά σε φιλάθλους", είπε ο Bob Bryan.

"Πιστεύουμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσουμε. Είμαστε στο tour πάνω από 20 χρόνια και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας. Αισθανόμαστε ευλογημένοι που είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε το παιχνίδι των διπλών για τόσο πολύ καιρό. Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μπροστά σε φιλάθλους και να τους πούμε αντίο. Η νίκη στον τελικό του Delray Beach και στο tie του Davis Cup στη Χονολουλού, είναι στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα", είπε ο Mike Bryan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots