O Richard Williams έπαθε εγκεφαλικό στο Wimbledon!

 
O Richard Williams έπαθε εγκεφαλικό στο Wimbledon!
O Richard Williams έπαθε εγκεφαλικό στο Wimbledon!
tennisnews team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 - 16:43

O Richard Williams, ο πατέρας και πρώτος προπονητής των Serena και Venus Williams, έπαθε εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια του Wimbledon και βγήκε από το νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Serena επέλεξε να μη μιλήσει για το εγκεφαλικό του πατέρα της κατά τη διάρκεια του φετινού Wimbledon, ενώ το ίδιο έκανε και η Venus. Και οι δυο τους τα πήγαν εξαιρετικά στο τουρνουά. Η Serena κατέκτησε τον τίτλο και η Venus προκρίθηκε στον πρώτο της ημιτελικό σε Grand Slam από το 2010. Στα διπλά, οι αδερφές Williams κέρδισαν τον τίτλο, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε Major τελικούς στο 14-0!

Η τρίτη σύζυγος του Richard, Lakeihsa Williams, έδωσε στη δημοσιότητα τη σοκαριστική είδηση: "Η κατάστασή του είναι καλή, αλλά όταν είναι όρθιος και όταν περπατάει δεν είναι στο 100% του. Χρειάζεται επίσης λογοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία για το σώμα του, αλλά προς το παρόν το αρνήθηκε."

Ο Richard Williams είναι 74 ετών και έχει παντρευτεί 3 φορές. Με τη δεύτερη σύζυγό του, Oracene Price, έκανε τις Serena και Venus Williams, τις οποίες σύστησε στον κόσμο του τένις τη δεκαετία του 1980 και τις ανέλαβε προσωπικά ως προπονητής από το 1994.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots