WTA
Serena Williams: Ο πατέρας μου ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του

 
Serena Williams
Serena Williams ωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:43

Η κάτοχος 23 Grand Slam Serena Williams σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό GQ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα της δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ήταν και είναι πολλά χρόνια πιο μπροστά από την εποχή του.

Ο Richard Williams είχε ένα ξεκάθαρο όραμα για τις κόρες του Serena και Venus Williams, να γίνουν σπουδαίες πρωταθλήτριες και τα κατάφερε.

"Ο πατέρας μου ήταν και είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. Βλέπετε, όταν κάποιος είναι διαφορετικός - όταν δεν ενεργεί ή δε φαίνεται όπως το υπολόγιζε κάποιος- η πρώτη του αντίδραση είναι συχνά ο φόβος"

"Δεν επέτρεψε σε κανένα να τον "σπάσει", ούτε αυτόν ούτε και την οικογένεια του"

H Serena και η Venus Williams, έχουν μαζί 30 τίτλους Grand Slam και 14 από κοινού τίτλους Major στα διπλά, 1 Ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο στα μονά και 3 χρυσά στα διπλά.

Η Serena έχει τους περισσότερους τίτλους Grand Slam από οποιοδήποτε παίχτη στην Open Era, άντρες και γυναίκες, και είναι μόλις ένα τίτλο πίσω από το ρεκόρ όλων των εποχών που κατέχει με τα 24 Major η Margaret Court.

H διάρκεια των δυο αδερφών στο tour είναι απίστευτη, καθώς και οι τενίστριες έγιναν επαγγελματίες το 1994 (Venus) και 1995 (Serena), με τις καριέρες τους να ξεπερνάνε πλέον τις 2,5 δεκαετίες με δεκάδες εμφανίσεις σε Grand Slam τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots