WTA
Νικηφόρα επιστροφή στο Indian Wells για την Osaka (vids)

 
Νικηφόρα επιστροφή στο Indian Wells για την Osaka (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 - 3:29

H πρώην πρωταθλήτρια του Indian Wells, Naomi Osaka, ξεκίνησε με πολύ ενθαρρυντικό τρόπο την πορεία της στο 1000άρι της Καλιφόρνιας.

Μόνο 4 games έχασε η 26χρονη Γιαπωνέζα, κάτοχος 4 Grand Slams τίτλων, στην πρεμιέρα της στο τουρνουά του Indian Wells, επικρατώντας της προερχόμενης από τα προκριματικά, Sara Errani, με 6-3, 6-1.

Με μια καλή εμφάνιση, η Osaka δείχνει πως σιγά-σιγά επιστρέφει εκεί που ανήκει, στο κορυφαίο επίπεδο, μετά και το διάλειμμα που έκανε από το επαγγελματικό τένις, κατά το οποίο έφερε στον κόσμο και το πρώτο της παιδί.

Μόλις 69 λεπτά χρειάστηκε για να ξεπεράσει το πρώτο της εμπόδιο και στο δεύτερο αναμένεται να βρει μπροστά της την Liudmila Samsonova, Νο.14 στο ταμπλό.

Σε άλλα σημερινά παιχνίδια, η Anna Blinkova πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στην Karolina Pliskova, που τις τελευταίες εβδομάδες τα πήγαινε περίφημα, με 6-1, 2-6, 6-4. Η Blinkova θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Jessica Pegula στο τουρνουά.

Η Emma Raducanu ξεκίνησε επίσης νικηφόρα την πορεία της, κερδίζοντας την Rebeka Masarova με 6-2, 6-3. Στον 2ο γύρο η Βρετανίδα θα αντιμετωπίσει την Dayana Yastremska, Νο.30 στο ταμπλό.

Από τους εξ αναβολής αγώνες της Τετάρτης που έγιναν την Πέμπτη εξαιτίας της βροχής, η Danielle Collins κέρδισε την Erika Andreeva με 7-6 (3), 7-6 (6) και θα αντιμετωπίσει αύριο την Iga Swiatek.

Η Caroline Wozniacki ξεπέρασε το εμπόδιο της Lin Zhu με 7-6 (6), 6-1 και θα παίξει με την Donna Vekic, ενώ η Nao Hibino ήρθε από σετ πίσω και κέρδισε τη Venus Williams με 2-6, 6-3, 6-0, κλείνοντας τον αγώνα με τη Veronika Kudermetova στον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots