WTA
"Καρφί" της Serena για τη Halep

 
"Καρφί" της Serena για τη Halep
© AELTC / Florian Eisele
tn team Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:47

Ένα καυστικό σχόλιο για τη Simona Halep έκανε μέσω των social media η Serena Williams, μετά από την είδηση του αποκλεισμού της Ρουμάνας τενίστριας για 4 χρόνια, για λόγους ντόπινγκ.

Ο για χρόνια προπονητής της, Patrick Mouratoglou, μπορεί να στήριξε σε δική του δημοσίευση τη Simona Halep, με την οποία συνεργαζόταν πριν ανοίξει αυτή η υπόθεση, η Serena ωστόσο δεν ενστερνίζεται την αθωότητα της Ρουμάνας. Για την ακρίβεια, η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων το τερμάτισε, πετώντας μια μπηχτή για τη Halep, που σχολιάστηκε αρνητικά.

"Το 8 είναι καλύτερος αριθμός", ήταν το σύντομο και αινιγματικό σχόλιο της Serena στο Twitter, το οποίο δεν άργησε να αποκωδικοποιηθεί.

Η Αμερικανίδα αναφέρθηκε στους τίτλους που έχει κερδίσει στο Wimbledon (7), θεωρώντας πως έχασε το 8ο άδικα, αφού είχε ηττηθεί στον τελικό του 2019 από τη Halep με 6-2, 6-2.

Τα περισσότερα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση της Serena ήταν αρνητικά, λέγοντας πως η Αμερικανίδα "πέφτει" πολύ χαμηλά με αυτό το "καρφί". Άλλωστε, η Halep βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ στο US Open του 2022, πολύ αργότερα από αυτό το τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots