Συγχαρητήρια από τον Federer και τη Serena στην Gauff

 
Συγχαρητήρια από τον Federer και τη Serena στην Gauff
tn team Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:04

Μεταξύ πολλών ακόμα, η Coco Gauff έλαβε τα συγχαρητήρια δυο μεγάλων ινδαλμάτων της, του Roger Federer και της Serena Williams.

"Εμψυχωτική νίκη Coco Gauff! Παρακολουθώ το τένις σου και σε ακολουθώ εδώ και χρόνια. Η σκληρή δουλειά και η πνευματική σου δύναμη είναι θαυμάσια για το άθλημά μας. Λάμπεις πιο πολύ από ποτέ", έγραψε ο Federer, ο οποίος μάλιστα επέλεξε να κάνει δημοσίευση στο Instagram για τη 19χρονη Αμερικανίδα, κάτι που δεν κάνει και τόσο συχνά.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Roger Federer (@rogerfederer)

Με ένα story έστειλε τα συγχαρητήριά της η Serena Williams, το μεγαλύτερο είδωλο της που είχε η Gauff μεγαλώνοντας. Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων ήταν λακωνική, γράφοντας: "Εκπληκτικό!"

Η Gauff δέχτηκε ακόμα τα συγχαρητήρια της Iga Swiatek, που συνεχάρη και την Aryna Sabalenka, από την οποία έχασε το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 18 συναπτούς μήνες.

Τέλος, πήρε και πάρα πολλά μηνύματα από ισχυρούς και γνωστούς ανθρώπους εκτός του τένις, με αποκορύφωμα τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Joe Biden, τον πρώην πρόεδρο Barack Obama και την αντιπρόεδρο της αμερικανικής κυβέρνησης, Kamala Harris.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots