WTA
Παραμένει στο Νο.9 η Σάκκαρη

 
Παραμένει στο Νο.9 η Σάκκαρη
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 - 9:18

Δεν άλλαξε κάτι στο Top 10 της WTA γι' αυτή την εβδομάδα, με τη Μαρία Σάκκαρη να διατηρείται στο Νο.9 του κόσμου. Νέο career high για την Anna Kalinskaya, 55 θέσεις ψηλότερα η Ajla Tomljanovic.

Χωρίς αλλαγές στο Top 10 ανανεώθηκε η παγκόσμια κατάταξη της WTA σήμερα, με την Iga Swiatek να οδηγεί πάντα την κούρσα και την Coco Gauff να μένει στο Νο.2. Η Aryna Sabalenka βρίσκεται στο Νο.3, η Elena Rybakina στο Νο.4 και η Jessica Pegula στο Νο.5.

Στο Νο.6 βρίσκεται η Marketa Vondrousova, στο Νο.7 η Jasmine Paolini, στο Νο.8 η Qinwen Zheng και στο Νο.9 παραμένει η Μαρία Σάκκαρη, που για πολύ λίγο θα μείνει εκτός Top 8 στην κλήρωση του Wimbledon αυτή την Πέμπτη. Το Top 10 κλείνει η Ons Jabeur.

Λίγο χαμηλότερα, 3 θέσεις κέρδισε η Victoria Azarenka, που ανέβηκε στο Νο.16. Η Anna Kalinskaya βρίσκεται πίσω της, στο Νο.17, κερδίζοντας 7 θέσεις και βελτιώνοντας το career high της.

Δυο θέσεις ψηλότερα βρέθηκε η Linda Noskova, που βελτίωσε και εκείνη το career high της στο Νο.26. 7 θέσεις κέρδισε και η Yulia Putintseva, πρωταθλήτρια στο Μπέρμιγχαμ, που βρίσκεται στο Νο.34. Η Caroline Dolehide κέρδισε 9 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.52, ενώ 55 θέσεις κέρδισε η φιναλίστ του Μπέρμιγχαμ, Ajla Tomljanovic, που από το Νο.190 ανέβηκε στο Νο.135.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots