WTA
Το επικίνδυνο ξέσπασμα της Niemeier που εξόργισε τη Σάκκαρη (vid)

 
Το επικίνδυνο ξέσπασμα της Niemeier που εξόργισε τη Σάκκαρη (vid)
tn team Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 - 16:09

H Jule Niemeier ξέσπασε σε μια μπάλα μετά από χαμένο game της σε κρίσιμο σημείο του 3ου σετ και παραλίγο να χτυπήσει τη Μαρία Σάκκαρη, που εξοργίστηκε και παραπονέθηκε στον διαιτητή.

Αφού είδε την μπάλα της να χτυπάει στο φιλέ και να επιστρέφει σε εκείνη, η Niemeier την έστειλε εκνευρισμένη στο μέρος της Σάκκαρη, ήταν αρκετά απρόσεκτη όμως και λίγο έλειψε να πετύχει την αντίπαλό της! Αν συνέβαινε αυτό, προφανώς ο αποκλεισμός της από τον αγώνα θα ήταν μονόδρομος για τους διαιτητές.

Η Σάκκαρη πάντως δεν έκρυψε τον θυμό της με την επικίνδυνη πράξη της Γερμανίδας και παραπονέθηκε στον διαιτητή, με τη Niemeier πάντως να υψώνει αμέσως τα χέρια της για να απολογηθεί. Το περιστατικό ολοκληρώθηκε με ένα code violation και οι δυο παίκτριες το άφησαν γρήγορα πίσω τους.


Ο εκνευρισμός πάντως δεν εγκατέλειψε τη Σάκκαρη, που από τη στιγμή που αδυνατούσε να βρει λύσεις στο ματς αντιμετώπιζε πρόβλημα και στο ψυχολογικό κομμάτι. Τελικά, μετά από 2 ώρες και 34 λεπτά μάχης, η Ελληνίδα παίκτρια υπέστη την ήττα με 2-6, 6-2, 7-6 (4) και γνώρισε ακόμα έναν πρόωρο αποκλεισμό στη φετινή grass-court season.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots