WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Bad Homburg

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Bad Homburg
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 19:45

Στο Bad Homburg της Γερμανίας θα κάνει την τελευταία της στάση πριν πάει στο Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό του Bad Homburg Open. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό της διοργάνωσης της κατηγορίας WTA 500, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Ιταλίδα Elisabetta Cocciaretto.

Αν πετύχει την πρώτη της νίκη στο γρασίδι για φέτος και προκριθεί στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Paula Badosa και Arantxa Rus, ενώ αν προκριθεί στα προημιτελικά έχει πιθανή αντίπαλη το παιδί θαύμα της WTA, τη 17χρονη Mirra Andreeva.

Δεν έχει πάντως και το ευκολότερο ταμπλό η Andreeva, που θα έχει δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στην Dayana Yastremska, ενώ η νικήτρια αυτού του αγώνα θα παίξει με μια εκ των Angelique Kerber και Diana Shnaider στον 2ο γύρο.

Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τις Emma Navarro και Elina Svitolina. Αξίζει να σημειωθεί πως η Svitolina θα παίξει στον 1ο γύρο με την Caroline Wozniacki.

Τέλος, στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται η Liudmila Samsonova και η Victoria Azarenka. Η Samsonova έχει πιθανή διασταύρωση στα προημιτελικά με την Ekaterina Alexandrova, ενώ η Azarenka, η οποία θα έχει μεγάλη πρόκληση στον 1ο γύρο απέναντι στη Linda Noskova, έχει την Beatriz Haddad Maia στην 8άδα.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Σάκκαρη - Andreeva [8]
[3] Navarro - Svitolina [7]
[5] Azarenka - Haddad Maia [4]
[6] Alexandrova - Samsonova [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Bad Homburg Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots