Έκανε το καθήκον του ο Zverev

 
Έκανε το καθήκον του ο Zverev
© ITF Tennis
tn team Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 22:50

O Alexander Zverev κέρδισε εύκολα τον Jaume Munar στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκλεισε θέση για τον 2ο γύρο. Πρόκριση και για τους Stan Wawrinka και Casper Ruud.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Alexander Zverev, ο οποίος επιβλήθηκε του Jaume Munar με 6-2, 6-2 σε 81 λεπτά.

Ο Zverev, ο οποίος ήταν φιναλίστ στο Roland Garros στα ίδια γήπεδα πριν από 2 μήνες, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Tomas Machac, που απέκλεισε τον Zhizhen Zhang με 6-4, 4-6, 6-2.

Νωρίτερα σήμερα, την πρόκριση πήρε και ο Casper Ruud, που επέστρεψε από το 2-4 στο 1ο σετ και κέρδισε τον Taro Daniel με 7-5, 6-1. Επόμενος αντίπαλος για τον Ruud θα είναι ο Andrea Vavassori, που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε ως αντικαταστάτης και κέρδισε τον Pedro Martinez με 6-4, 4-6, 6-4.

Ο Stan Wawrinka έκανε πολύ εντυπωσιακή πρεμιέρα, συντρίβοντας τον Pavel Kotov με 6-1, 6-1, ενώ ο Lorenzo Musetti, ο οποίος χθες το βράδυ έπαιζε στον τελικό του Umag, απέκλεισε τον Gael Monfils με 6-1, 6-4. Ο Francisco Cerundolo, που κέρδισε τον ίδιο τελικό στο Umag, κέρδισε τον Tomas Barrios Vera με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots