Διατηρεί τη στάση του για τον κόσμο το Roland Garros

 
Διατηρεί τη στάση του για τον κόσμο το Roland Garros
Διατηρεί τη στάση του για τον κόσμο το Roland Garros
tennisnews team Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 10:24

Ο μεγάλος στόχος του Roland Garros, που είναι να καταφέρει να διοργανώσει το τουρνουά με παρουσία φιλάθλων, παραμένει εφικτός, μετά και τη νέα ανακοίνωση του πρωθυπουργού της Γαλλίας. 

"Συνεχίζουμε να δουλεύουμε υπεύθυνα και σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση, σε ένα θετικό και δημιουργικό κλίμα, προκειμένου να διοργανωθεί το Roland Garros στις καλύτερες δυνατές συνθήκες", αναφέρει εκπρόσωπος της FFT σύμφωνα με τη L'Equipe.

Η γαλλική ομοσπονδία είχε ανακοινώσει και στις αρχές του καλοκαιριού, πως το παρισινό Grand Slam θα πραγματοποιηθεί με παρουσία φιλάθλων. Αυτός συνεχίζει να είναι και ο στόχος της FFT, με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας, Jean Castex, να λέει την περασμένη Τρίτη πως ο νόμος με το όριο των 5.000 θεατών ανά γήπεδο - που είναι αυτή τη στιγμή σε ισχύ - μπορεί και να έχει εξαιρέσεις. 

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της FFT, ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να φοράει μάσκα όταν περιφέρεται στους χώρους του Roland Garros, αλλά θα μπορεί να τη βγάζει όταν κάθεται στη θέση του για να παρακολουθήσει έναν αγώνα.

"Παραμένουμε ευέλικτοι για να μπορούμε να προσαρμοστούμε στα πλαίσια που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι συνέπειές του", υπογράμμισε η ομοσπονδία, που ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων από τα μέσα του Ιουλίου.

Το Roland Garros θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots