Αγνοούσε το ball girl και αποδοκιμάστηκε η Putintseva (vid)

 
Αγνοούσε το ball girl και αποδοκιμάστηκε η Putintseva (vid)
tn team Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:51

H Yulia Putintseva δεν επέδειξε και την καλύτερη συμπεριφορά προς ένα ball girl και το κοινό την αποδοκίμασε.

Αν και δεν ήταν κάτι προσωπικό, παραμόνο η απογοήτευση της στιγμής, η Putintseva έβγαλε ασέβεια προς το ball kid, αφού έκανε νεύμα για να της δώσει τις μπάλες και στη συνέχεια αρνούταν αν τις πιάσει.

Οι αποδοκιμασίες δεν άργησαν να έρθουν και η Καζάκα τενίστρια έπιασε την τελευταία μπάλα και μάζεψε και μια ακόμα που είχε αφήσει, για να συνεχίσει τελικά το παιχνίδι. Την τρίτη μπάλα την άφησε στο σημείο να τη μαζέψει το ball girl.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TSH Tennis (@tsh.tennis)

Το στιγμιότυπο κυκλοφόρησε αρκετά στα social media τις τελευταίες ώρες κι έτσι η Putintseva δημοσίευσε ένα story στο οποίο απολογείται από το κορίτσι: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κορίτσι που μου έδινε τις μπάλες. Δεν είχε να κάνει με εκείνη. Ήμουν τσαντισμένη με τον εαυτό μου που δεν κέρδιζα αυτό το game που είχα break point και μετά άδειασα συναισθηματικά και βυθίστηκα στις σκέψεις μου, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο τι συνέβαινε. Όλα τα ball kids κάνουν απίθανη δουλειά πάντα στο US Open."

Για την ιστορία, η Putintseva ηττήθηκε σ' αυτό τον αγώνα από την Jasmine Paolini με 6-3, 6-4, για τον 3ο γύρο του αμερικάνικου Grand Slam.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots