Έξω και η Gauff! (vid)

 
Έξω και η Gauff! (vid)
© AELTC/Edward Whitaker
tennisnews team Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 - 23:35

H Emma Navarro έβγαλε εκτός Wimbledon την Coco Gauff και το κάτω μισό του ταμπλό μένει χωρίς πρωταθλήτρια Grand Slam!

Με μια ακόμα έκπληξη ολοκληρώθηκε η 7η μέρα του Wimbledon, με την Emma Navarro να κερδίζει την Coco Gauff με 6-4, 6-3 και να την αφήνει εκτός προημιτελικών στο βρετανικό major.

Αυτός θα είναι ο 1ος προημιτελικός της Navarro σε Grand Slam διοργάνωση, με την Αμερικανίδα να συνεχίζει την πολύ μεστή χρονιά της με μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ήταν καλύτερη από την Gauff στο σημερινό ματς, με τις δυο Αμερικανίδες αμφότερες να κάνουν αρκετά λάθη, αλλά η Navarro ήταν εκείνη που ήταν πιο προσεκτική στο παιχνίδι της και έλεγξε και τα δυο σετ.

Στα προημιτελικά η Navarro θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του Roland Garros, Jasmine Paolini, που νωρίτερα πήρε το εισιτήριο κόντρα στην τραυματία Madison Keys.

Στο μεταξύ, η Paolini είναι η μόνη Top 10 παίκτρια και η μόνη που έχει υπάρξει φιναλίστ σε Grand Slam, που συνεχίζει στο κάτω μισό του ταμπλό του Wimbledon. Ο άλλος προημιτελικός είναι μεταξύ της Lulu Sun και της Donna Vekic.

Και στο πάνω μέρος έχουν αποκλειστεί πολλά μεγάλα ονόματα, με την Elena Rybakina (No.4) να είναι αυτή τη στιγμή η μόνη Top 10 που συνεχίζει, καθώς και η μόνη που έχει κερδίσει το Wimbledon στο παρελθόν και συνεχίζει γενικά στο τουρνουά. Από πρωταθλήτριες Grand Slam, συνεχίζουν επίσης οι νικήτριες του Roland Garros, Jelena Ostapenko και Barbora Krejcikova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots