WTA
Η Kuznetsova ξεμπροστιάζει τους Βραζιλιάνους!

 
Η Kuznetsova ξεμπροστιάζει τους Βραζιλιάνους!
Η Kuznetsova ξεμπροστιάζει τους Βραζιλιάνους!
tennisnews team Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 - 16:57

Η Svetlana Kuznetsova δεν είχε και τις καλύτερες εντυπώσεις από το Ρίο και τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ρωσίδα, η οποία θα αγωνιστεί για 3η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, υποστήριξε πως το φαγητό δεν είναι κατάλληλο, οι εργασίες στα γήπεδα δεν έχουν ολοκληρωθεί και στο Ολυμπιακό Χωριό υπάρχουν έπιπλα που δε θα πουλούσε ούτε το... ΙΚΕΑ!

Η Svetlana Kuznetsova τα είπε έξω από τα δόντια, όσον αφορά το περιβάλλον που περίμενε τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου στο Ρίο, για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Η 30χρονη Ρωσίδα, η οποία είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και του Πεκίνου το 2008, έχει παράπονα από τις εγκαταστάσεις του τένις, από το φαγητό, αλλά και τα δωμάτια του Ολυμπιακού Χωριού, για τα οποία εξήγησε πως δεν είχε καν υψηλές απαιτήσεις.

"Τα γήπεδα φαίνονται να είναι πολύ βρώμικα, σκονισμένα, μοιάζει με έναν χώρο όπου ακόμα γίνονται έργα. Το φαγητό δεν είναι κατάλληλο, υπάρχουν πολλά τηγανητά. Και οι εγκαταστάσεις... ήξερα πως δε θα ερχόμουν σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, αλλά μερικά από τα έπιπλα που βρίσκονται στα δωμάτια δε θα τα πουλούσε ούτε το IKEA", ανέφερε χαρακτηριστικά η κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων.

Η Kuznetsova θα βρίσκεται στο Νο. 8 του μονού γυναικών και είναι ένα από τα φαβορί για τις θέσεις των μεταλλίων. Θα αγωνιστεί επίσης και στα διπλά, μαζί με την Daria Kasatkina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots