WTA
Η Stosur εκτός Αυστραλιανού

 
Η Stosur εκτός Αυστραλιανού
tennisnews team Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2007 - 7:45

Οι ελπίδες των Αυστραλών να πανηγυρίσουν μία σημαντική διάκριση στο απλό των γυναικών του Grand Slam της πατρίδας τους, φαίνεται να εξανεμίζονται μετά την απόσυρση της συμμετοχής της Σαμάνθα Στόσουρ.

Η κορυφαία Αυστραλή τενίστρια αυτόν τον καιρό, η οποία κατέχει το νούμερο 46 στην παγκόσμια κατάταξη δεν βρίσκεται στην επιθυμητή γι'αυτήν αγωνιστική κατάσταση μετά την περιπέτεια της υγείας της και έκρινε ότι δεν θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Τον περασμένο Ιούλιο η 23χρονη, Στόσουρ προσβλήθηκε από έναν ιό ο οποίος εξελίχθηκε σε ιογενή μηνιγγίτιδα και νοσηλεύτηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο. Απο'κεινο το σημείο και πέρα δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει το προπονητικό της πρόγραμμα και μόλις πριν από τρεις εβδομάδες επέστρεψε στα κορτ:

"Ανέκαθεν μου άρεσε να αγωνίζομαι στην Αυστραλία κι εδώ έχω πετύχει κάποια από τα καλύτερα αποτελέσματα της καριέρας μου, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την απόφασή μου. Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ 100% στον έναν και μοναδικό μου στόχο που είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας μου και γι'αυτό δεν θέλω να αγωνιστώ μέχρι να είμαι απόλυτα έτοιμη", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Στόσουρ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots