Δικό του άθλημα ο Παγδατής σε αστείο πόντο στο Wimbledon (vid)

 
Δικό του άθλημα ο Παγδατής σε αστείο πόντο στο Wimbledon (vid)
tn team Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 - 18:42

O Μάρκος Παγδατής άρχισε τον "χορό" και οι υπόλοιποι ακολούθησαν, σε έναν αστείο πόντο στο Wimbledon, όπου οι 4 παίκτες δημιούργησαν ένα... δικό τους άθλημα!

Ο Παγδατής έκανε την αρχή, όταν για να προλάβει ένα δύσκολο drop shot πέρασε στην αντίπαλη πλευρά και έμεινε εκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Ο Μαρκ Φιλιππούσης από την αντίπαλη ομάδα ακολούθησε, αλλάζοντας επίσης πλευρά και στη συνέχεια άλλαξαν και ο συμπαίκτης του Παγδατή, Xavier Malisse, αλλά και ο συμπαίκτης του Φιλιππούση, Tommy Haas.

Στη συνέχεια οι 4 βετεράνοι το έκαναν αυτό μερικές φορές, συνεχίζοντας τον πόντο και παίζοντας ένα δικό τους, διαφορετικό σπορ, με όλο το στάδιο να το διασκεδάζει και να το απολαμβάνει.

Τελικά ο πόντος ολοκληρώθηκε με tweener του Παγδατή που δεν μπόρεσε να βγάλει ο Φιλιππούσης και παρά το γεγονός ότι έκανε το break, ο Κύπριος φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος που τελείωσε το ράλι.

Για την ιστορία, Malisse και Παγδατής κέρδισαν τους Haas και Φιλιππούση με 2-6, 6-4, 10-6 και έκαναν το 2-0 στον όμιλό τους, αφού είχαν κερδίσει και τους Arnaud Clement και Michael Llodra. Είναι πολύ κοντά οι δυο τους στο να πάρουν την 1η θέση και την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν και οι θρυλικοί αδερφοί Bryan, που σταμάτησαν την καριέρα τους το 2020 με 16 Grand Slams στο ενεργητικό τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots