Στη Λουιζιάνα ο Σταυρόπουλος

 
Στη Λουιζιάνα ο Σταυρόπουλος
tennisnews team Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 - 16:27

Στο Lafayette της Λουιζιάνας θα μετακομίσει ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο οποίος από την Άνοιξη του 2015 θα στελεχώσει την ομάδα του Πανεπιστημίου της πόλης, Ragin' Cajuns. Την είδηση ανακοίνωσε πρόσφατα και επίσημα ο προπονητής της ομάδας, Mark Jeffrey.

Ο Σταυρόπουλος θα ξεκινήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας σε μερικούς μήνες και παράλληλα θα συνεχίσει την καριέρα του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά της ITF από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο 17χρονος Δημήτρης βρίσκεται στο Νο307 της παγκόσμιας κατάταξης των Juniors σήμερα.

Ήταν στο Νο1 της κατάταξης των Αγοριών 16 στην Ελλάδα το 2012, ενώ έχει αγωνιστεί για τα ελληνικά χρώματα με την Juniors ομάδα του Davis Cup, στα Summer και Winter Cups U16 της Tennis Europe.

Το 2013 έφτασε στο Νο49 της συνολικής κατάταξης των αγοριών της Tennis Europe και την ίδια χρονιά κέρδισε τον τίτλο στα διπλά του G5 τουρνουά της ITF, Corfu Cup, στην Κέρκυρα. Έχει επίσης στα διπλά συμμετοχή στα ημιτελικά του ITF G4 Egypt στο Κάιρο και του ITF G4 Ukraine.

Η ομάδα των Ragin' Cajuns, αυτή τη στιγμή είναι στο Νο66 των ΗΠΑ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots