Νέα νίκη δια χειρός Λευτέρη

 
Νέα νίκη δια χειρός Λευτέρη
tennisnews team Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 - 17:55

Οι Iowa Hawkeyes του Λευτέρη Θεοδώρου, πανηγύρισαν ακόμα μια πολύ σημαντική νίκη, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον. Το πανεπιστήμιο της Ιowa πέρασε νικηφόρα από την έδρα των Nebraska Cornhuskers του Βασίλη Σταυρόπουλου.

Για ακόμα μια φορά η βοήθεια του Θεοδώρου στην ομάδα της Iowa ήταν καταλυτική. Ο αγώνας ήταν ισόπαλος και ο Λευτέρης νίκησε τον Linus Erhart από τη θέση 2 της ομάδας, δίνοντας προβάδισμα στους Hawkeyes με 3-2.

Ο Jake Jacoby κέρδισε τον Βασίλη Σταυρόπουλο λίγο αργότερα με 6-1, 6-2 και ο αγώνας ολοκληρώθηκε. Οι Hawkeyes πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του πανεπιστημίου της Nebraska, που δεν είχε χάσει ξανά στο φετινό πρωτάθλημα σε εντός έδρα αγώνα.

"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για μας σήμερα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που νίκησε τη Nebraska στην έδρα της αυτή την Άνοιξη. Ο Dominic πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Ο Λευτέρης έκανε επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Χρειαζόμαστε εμφανίσεις σαν κι αυτές", τόνισε ο προπονητής των Iowa Hawkeyes, Ross Wilson.

NEBRASKA - IOWA 2-4
1. Dusty Boyes v. No112 Matt Hagan 7-6, 4-6, 7-6
2. Linus Erhart v. Lefteris Theodorou 6-7, 3-6
3. Marc Herrmann v. Dominic Patrick 4-6, 5-7
4. Chris Hobgarski v. Josh Silverstein 1-6, 1-6
5. Bradford Zitsch v. Stieg Martens 5-7, 6-3, 6-4
6. Vasilis Stavropoulos v. Jake Jacoby 1-6, 2-6

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots