Πολύ μεγάλη νίκη για τον Λευτέρη στην Οκλαχόμα! (pics+vids)

 
Πολύ μεγάλη νίκη για τον Λευτέρη στην Οκλαχόμα! (pics+vids)
Πολύ μεγάλη νίκη για τον Λευτέρη στην Οκλαχόμα! (pics+vids)
tennisnews team Δευτέρα, 09 Απριλίου 2018 - 20:14

Ο Λευτέρης Θεοδώρου προσέφερε πολύ σημαντική βοήθεια στην ομάδα του Oklahoma State University, καθώς κέρδισε τον τελευταίο καθοριστικό πόντο στην αναμέτρηση με το Baylor University,  χάρη σε μια μεγάλη νίκη επί του Akos Kotorman στο tie-break του 3ου σετ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον θρίαμβο του Λευτέρη.

O Λευτέρης επανέρχεται πλέον για τα καλά από τους τραυματισμούς και παίζει ξανά με 2 χέρια στο backhand, εξασφαλίζοντας δυο θριαμβευτικές νίκες για την ομάδα του, τους Oklahoma State University, απέναντι στο πανεπιστήμιο του Baylor.

Στα διπλά, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας και ο Artur Dubinski κέρδισαν το Νο. 3 ζευγάρι της εθνικής κατάταξης ITA (!), τους Will Little και Johannes Schretter, με 6-3. Ήταν η 15η νίκη των Θεοδώρου και Dubinski στη σεζόν και η σημαντικότερη.

Και στο μονό, ο Λευτέρης πανηγύρισε μια εκ των μεγαλύτερων νικών του σε όλη την καριέρα του στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αν όχι τη μεγαλύτερη. Χάρισε στην ομάδα του τον τελευταίο, αποφασιστικό πόντο, επιστρέφοντας από σετ πίσω και επικρατώντας του Akos Kotorman με 4-6, 7-5, 7-6 (2).

H σπουδαία αυτή νίκη, ήρθε μόλις 2 μέρες μετά τη νίκη του Λευτέρη επί του Matheus Leite με 6-2, 6-3, στη νίκη του Oklahoma State επί του Texas Tech με 4-0. Ήταν η 10η νίκη στα μονά συνολικά για τον νεαρό Έλληνα τενίστα, που βελτίωσε το ρεκόρ του στη χρονιά στο 10-4.

theodorou 03

"Όταν συνειδητοποίησα πως όλα θα κρινόντουσαν από τον δικό μου αγώνα, τα χέρια μου άρχισαν να τρέμουν. Κατάλαβα πως όλα εξαρτιόντουσαν από μένα και ήμουν πίσω με break. Είπα στον εαυτό μου πως έπρεπε να παλέψω σκληρά εδώ πέρα", δήλωσε ο Θεοδώρου μετά από τη νίκη του.

"Ο Lefty ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Ήξερα πως το είχε μέσα του και σήμερα ήταν η ώρα να λάμψει. Και κοιτάξτε τι έκανε. Τελείωσε τον αγώνα όχι μόνο κερδίζοντας, αλλά παίζοντας και σπουδαίο τένις. Έπαιξε ατρόμητα στο τέλος. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον", δήλωσε ο προπονητής του Oklahoma State, Jay Udwadia.

theodorou 04

Oklahoma State - Baylor 4-3

Μονά:
1. Artut Dubinski - Johannes Schretter 7-6 (4), 6-3
2. Tristan Meraut - Matias Soto 4-6, 4-6
3. Mathieu Scaglia - Will Little 2-6, 4-6
4. Jurence Mendoza - Sven Lah 7-6 (5), 5-7, 1-6
5. Luke Hammond - Constantin Frantzen 6-3, 6-7 (9), 6-1
6. Leftherios Theodorou - Akos Kotorman 4-6, 7-5, 7-6 (2)

Διπλά:
1. Dubinski/Theodorou - Little/Schretter 6-3
2. Mendoza/Hammond - Frantzen/Kotorman 6-3
3. Lah/Smith - Scaglia/Draheim 6-2

theodorou 05

theodorou 05

theodorou 05

theodorou 05

theodorou 05

theodorou 05

theodorou 05

theodorou 05

theodorou 05

theodorou 05

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots