Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Οι πρωταθλητές των διπλών

 
Λευτέρης Θεοδώρου
Λευτέρης Θεοδώρου tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 - 20:21

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα ταμπλό των διπλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, με τρεις συναρπαστικούς τελικούς. Όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας.

Ο Λευτέρης Θεοδώρου και ο Αντώνης Σταμένος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό των ανδρών, καθώς επικράτησαν μετά από έναν συναρπαστικό τελικό των Βαγγέλη Φραγκίστα και Πέτρου Τσιτσιπά με 4-6, 6-4, 10-8.

Στο διπλό των γυναικών, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Στυλιανή Ρουσσοπούλου και Ζωή Σπύρου, που επίσης χρειάστηκαν ένα πολύ κλειστό super tie-break για να κερδίσουν το τρόπαιο, επικρατώντας στον τελικό των Ειρήνη Κοντάκη και Βικτώρια Παπαδοπούλου, με 1-6, 6-3, 10-7.

Στο μικτό διπλό, πρωταθλητές αναδείχθηκαν ο Φίλιππος Ζαχιώτης και η Βικτώρια Παπαδοπούλου, που επίσης έπρεπε να δουλέψουν πολύ σκληρά για να κάμψουν την αντίσταση των Γιάννη Κουντουράκη και Δήμητρας Παύλου στον τελικό, κερδίζοντας τελικά με 1-6, 6-3, 10-8.

Την 3η θέση στο διπλό ανδρών πήραν οι Αριστοτέλης Θάνος και Βαγγέλης Κυπριώτης, ενώ την 3η θέση στο μικτό πήραν οι Μιχάλης Σακελλαρίδης και Σαπφώ Σακελλαρίδη - και τα δυο ζευγάρια χωρίς αγώνα. Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για την 3η θέση του διπλού γυναικών, τον οποίο κέρδισαν οι Μιχαέλα Λάκη και Αθηνά Κίτση, επικρατώντας των Νικολέτας Παρετζόγλου και Δέσποινας Μπαξοπούλου με 6-4, 7-5.

Σήμερα βεβαίως έγιναν και οι ημιτελικοί των μονών, με τους Λευτέρη Θεοδώρου και Αριστοτέλη Θάνο να κερδίζουν τους Πέτρο Τσιτσιπά και Στυλιανό Περδικογιάννη αντίστοιχα και να παίρνουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, που θα γίνει αύριο.

Στο γυναικείο ταμπλό, η Σαπφώ Σακελλαρίδη κέρδισε την Μάγδα Αδαλόγλου σε ένα πολύ ωραίο και αμφίρροπο ματς με 6-2, 3-6, 6-3 και θα αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό την Ελένη Μτσελτλίτζε, που απέκλεισε στον άλλον ημιτελικό τη Δήμητρα Παύλου, με 6-0, 6-4.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (30/08):

Court 4:
13:00 Πέτρος Τσιτσιπάς - Στυλιανός Περδικογιάννης (μικρός τελικός)

Court 6:
15:00 Σαπφώ Σακελλαρίδη - Ελένη Μτσελτλίτζε (τελικός)
17:00 Λευτέρης Θεοδώρου - Αριστοτέλης Θάνος (τελικός)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots